RO Study
👤
Crys15
Crys15
11-01-2016
Limba română
a fost răspuns
ce au nevoie animamelele pemtru a creste
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-01-2016
Animalele ca sa creasca au nevoie de apa, manacare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
X 5 Un Triunghi Echilateral Și Un Pătrat Au Perimetre egale. Calculați Fracția Dintre: a) Latura Triunghiului Echilateral Și Latura Pătra- tului; b) Aria Triung
9. Selectează Din Poezie Indicii De Timp Şi De Spațiu, Completând Tabelul: Timp Spațiu terestru celest
Alcătuiește Un Text Între Parinti Și Copii. Inspira-te Din Imaginea De Moi Jos. Subliniaza Articolele. TE ROG ITI DAU COROANĂ
3. A) Extrage, Din Text, Enumerația Care Se Asociază Peisajului Marin. B) Cum Se Raportează Instanţa Lirică La Ideea De Patrie? Argumentea- Ză-ţi Răspunsul
SUBIECTUL AL II-LEA De Puncte 20 Imaginează-ți Că Ai Participat La Episodul În Care Robotul Herbie Este "confruntat Cu O Dilemă Indisolubilă". Redactează O Notă
Prisma Dreapta ABCA'B'C' Are La Baza Triunghiul Echilateral ABC Cu AB=8cm, Iar AA'=8rad3cm. Aflati Masura Unghiului Format De Dreapta A'C Cu Planul Bazei.
Eseu Enigma Otiliei Cat De Cat Original
Puteți Vă Rog Să-mi Transmiteți În Comentarii Piramida Personajului În Pdf Că Eu Nu Pot Vă Roog Mult
Rata Mamă Le Spune Puilor Săi: Nu, Nu E De Curcă; Uite Ce Bine Își Mișcă Picioarele Și Ce Drept Se Ține, E Puiul Meu." Unul Dintre Pui Nu Știe Ce Înseamnă ,,cur
Împărțirea Numerelor Mai Mici Decât 1 000 000 La Un Nume Două Cifre Află Câtul Şi Restul Impärpirilor Verificá Rezultatele Impreuna Cu Colegi 36 = 17 088 48 - 7