RO Study
👤
Paul43
Paul43
11-01-2016
Limba română
a fost răspuns
conjuga vb a fi la imperfect
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-01-2016
Eu am fost
Tu ai fost
El/ea a fost
Noi am fost
voi ati fost
ei/ele au fost
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie In Tabelul De Mai Jos,ce Stare Sufleteasca Este Redata In Secventele Citate:1)Ma Prefacusem In O Stanca Vie Si,in Incremenirea Ce Ma Stapanea,imi Era Cu N
Trei Baxuri Cu Apa Minerala Cantaresc 120 Kg. Stiind Ca Al Doilea Bax Cantareste De Trei Ori Mai Mult Decat Primul,iar Al Treilea Bax Contine Dublul Celui De-al
CITESTE TEXTUL: in Noaptea Accea ,pinguinul Coborî Spre Marginea Spumei Care Stralucea In Intuneric,mirosi Aerul Sarat Si Valurile Albe Care Se Spargeau De Mal.
Fie Triunghiul Dreptunghic ABC Cu M(unghiului A)=90 , M( Unghiului B)=60, BC=8 Cm. Calculați AC Si AB Calculați Lungimile Proiecțiilor Catetelor Pe Ipotenuza
Redactează O Compunere, De 15 - 20 De Rânduri, În Care Să Prezinţi O Întâmplare Hazlie, Petrecută Într-o Excursie, La Mare. În Redactarea Compunerii Vei
Traducere În Engleză:"În Ce Călătorie Mergi Acum?" Plss
Scrie Chite Un Sinonim Pentru Cuvintele.dicton,soarta,ostilitate,reculegere,,imaculat
Răspundeți : 1.Where Is The Good Health Club ? ( Clubul De Buna Sanatate Este La Vestul Londrei) 2. What Is The V&A? ( V&A Este Muzeul Victoria Si Al
A:39=51rest25 Cat Este A ? Ajutor Faceti Impartirea De Mai Sus !
Înălțimea Vârfului Negoiu Este 2535 M Ceahlăul Are Cu 624 Mai Puțin Iar Vârful Bihor Cu 63 Mai Puțini Metri Mai Puțin Decât Ceahlăul Cît Metri Are Vârful Bihor