RO Study
👤
Titi111111
Titi111111
11-01-2016
Matematică
a fost răspuns
Comparati: 12 si 3 radical din 3
Răspuns :
Andreeaamalia
Andreeaamalia
11-01-2016
3 radical din 3 e mai mare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Privește Cu Atenție Desenul Alăturat ( Am Pus Poza) , Și Scrie Cel Puțin 10 Enunțuri Legate Ca Înțeles, Despre Copii, Insecte Și Păsări. Folosește Pronume Pe
INA ARE 65 DE LEI IN BACNOTE DE 5 LEI SAU DE 10 LEI,IN TOTAL 9 BANCNOTE. DETERMINATI NR. BACNOTELOR DE 5 LEI.
■ Precizează Tipul Raportului Sintactic Existent Între Propozițiile Frazei Următoare: Zilele Acestea M-am Aplecat Peste Atâtea Paturi Și Am Privit În Atâția Och
Impartind Un Numar Natural A La 3, Se Obţine Restul 1. Se Imparte Câtul La 3, Obţinând Din Nou Restul 1. Noul Cât Se Imparte Iarăşi La 3, Restul Obţinut Fiind
1. Formulează Ideile Secundare Corespunzătoare Celorlalte Frage Urmăreşte Tabelul Rubricii Să Descoperim! VA ROG MULT DAU COROANA!!
Rezolvați Va Rog Problema. Am Nevoie Si De Explicatie!!! Dau Coroana!!!
În Figura Următoare Punctele A B C Și D Sunt Coliniare Dacă A B = 160 Mm Ad = 12 Cm * AB Și B C Este Egal Cu 25 Procente Înmulțit Cu Ab Atunci CD =
3). Comparati : 3 √5 Și 5√8 Vă Rog
1.suma A Doua Nr Este 88,iar Diferenata Este 8.Aflati Nr 2.Suma A 2 Nr Este 121.Împartind Pe 1 La Cealalta Obtinem Catul 4 Si Restul 16 , AJUTORR
1 . La Ce Distanță Față De Reper Se Află Mobilul In Secunda 20