RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-01-2016
Limba română
a fost răspuns
ajuratima care este opusul numarului
Răspuns :
Aledan
Aledan
11-01-2016
Opusul nr 2/5 este -2/5.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indică Felul Circumstanțialelor Din Enunțurile Date:S-a Supărat Pentru O Vorbă.L-a Sunat Pentru A-i Spune O VorbăPleacă În Oraș, La Cumpărături.Pleacă La Magazi
Pe 9 Si 10 Si Vreau Sa Stiu Si Cum Sa Fac
Care Sunt Catul Şi Restul Impărţirii Vecinului Mic Al Numărului 75 La 5?a) 13 Şi 9;b) 12 Şi 14;c) 14 Şi 4;d) 15 Și 0.Va Rog Am Nevoie Repede!!
Calculeaza Jumatatea, Apoi Sfertul Numerelor: 23.144,25.188,1.272,2.296,32.452am Nevoie Doar La Sfet Ajutor Dar Uitati Un Exemplu Pentru A Sti Cum Sa Faceti Si
Demonstreaza Ca Fragmentul Oferit Mai Sus Este Un Text Narativ Literar.Va Rooooggg.e Urgent.cine Răspunde Primul Promit Ca Primește Coroana.
ConConstruiește O Frază În Care Să Existe O Propoziție Subordonată Predicativă Întrodusă Prinpronumele Relativ Cine
1)Dintre Numerele3^20 Si 9 ^11 Mai Mare Este Numărul..... 2) Cel Mai Mic Număr Pătrat Perfect De Trei Cifre Este 3) Calculați Suma 1+2+3+......+30 Obținem......
Patru Copii Aveau Fiecare Acelasi Numar De Mere Dupa Ce Fiecare A Mancat 9 Mere Le-au Ramas Laolalta Atatea Mere Cate A Avut Fiecare Dintre Ei La Inceput .cate
Discopera Cifrele Care Lipsesc Si Reconstituie Operatiile De Scadere Va Rog Sa Ma Ajutati Ras Urgent Clasa A Doua
Va Rog, Ajutati-ma!Dau Coroana