RO Study
👤
CristiYT
CristiYT
10-01-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonim pentru a savarsi
Răspuns :
Felix212
Felix212
10-01-2016
A SAVARSI=A INFAPTUI,A FACE
Answer Link
Brianna
Brianna
10-01-2016
a savarsi-a realiza,a face
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti 3 Enunturi In Care Superlativul Absolut Sa Fie Construit Prin Repetarea Adjectivului Si Prin Repetarea Unei Vocale Si Unei Consoane :* :*
Avem Piramida Triunghiulara Regulata VABC.Daca AV+AB=22cm,atunci Suma Lungimilor Tuturor Muchiilor Bpiramidei Este Egala Cu...cm.
Aranjati Cuv Din Ex De Mai Jos In Ordinea Folosita In Vb Directe : Mult Laudatul Său Caracter...
Cinci Muncitori Termina O Lucrare In 18 Zile Lucrand Cate 8 Ore Pe Zi.In Cate Zile Pot Terminaaceeasi Lucrare 9 Muncitori Daca Vor Lucra Cate 10 Ore Pe Zi??? Aj
In Triunghiul Ascutitunghic ABC Se Cunosc : AC = 20 Cm , BC = 21 Cm Si H =12 Cm. AB = ?
Am De Facut 6 Prop. La Engleza De Cl A3a. 3prop Cu Cuvantul CAN Si 3 Prop. Cu CAN*T
Dana Si Ina Au Impreuna 50 De Timbre .Daca Dana Isi Injumatateste Numarul,iar Ina Si-l Dubleaza,atunci Fetele Au Acelasi Nr. De Timbre.Cate Timbre Are Fiecare?
Cate Molecule De H2O SE GASESC IN 54 GRAME DE H2O ? VA ROOOG URGENT
Construiti Fraze In Care Sa Aveti Urmatoarele Tipuri De Subordonate Introduse Prin Conjunctia Sa:circumstantiala De Scop, Subiectiva, Predicativa, Atributiva, C
As Vrea O Compunere Cu M Imi Petrec Cu Familia Noaptea De Inviere V