RO Study
👤
CristiYT
CristiYT
10-01-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonim pentru a savarsi
Răspuns :
Felix212
Felix212
10-01-2016
A SAVARSI=A INFAPTUI,A FACE
Answer Link
Brianna
Brianna
10-01-2016
a savarsi-a realiza,a face
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intrebarea Mea Este, Tensiunea U E Chiar Tem? Sau E Tensiunea La Bornele Sursei Si O Calculez Cu Kirchhoff Din Ochiul Cu Voltmetru?
Cine Îmi Face Aceste 2 Probleme Corecte Va Primi 25 Puncte Pentru 1 Și 35 Pentru Amândouă Va Rog Urgent Am Nevoie De Ele
Cum Se Scrie 49.653 In Cifre Romsne
O Cantitate De Glicol Se Supune Unei Reactii Cu 675 G De HNO3 De Concentrație 35% In Prezenta Acidului Sulfuric Concentrat. Dupa Indepartarea Produsului Princi
Aflați Media Aritmetică Și Media Geometrică A Numerelor:a=[tex] \frac{2}{ \sqrt{2} } + 1 [/tex]și B=[tex] \sqrt{(1 - \sqrt{2}) {}^{2} } [/tex]Văăă Rooooog Muu
Menționează Ce Parte De Propozitie Sunt Cuvintele Scrise Italic În Exemplele Date.a. Buchetul De Flori Este Splendid.(splendid)b. Buchetul Fetei Este Foarte Fru
Cum Se Rezolva Aceasta Problema De Electricitate ?
Trebuie Sa Redactez Un Articol Pt Adolescenti Despre Faptul Ca Au Fost Clonati Cu Succes Dinozaurii Please Dau Coroana
5. În ABC Dreptunghic În A Avem: Măsura Unghiului B De C30°, AC = 8 Cm Și AD Mediana Corespunzătoare LaturiiBC. Calculaţi:a) BC Și AD;b) P ACDc) DE, Unde [DE] E
Va Rog Frumos Am Nevoie De Ajutor Dau Coroana