RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-01-2016
Istorie
a fost răspuns
Enumara trei caracteristici ale Homo sapiens
Răspuns :
Аноним
Аноним
11-01-2016
- era mai inalt
- deplasare bipeda
- creier mai dezvoltat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adverbul Provenit Prin Schimbarea Valorii Gramaticale A Substantivului.a) A Fost Odată Un Împăratb) Astăzi Nu Pot Veni La Tinec)Duminica Merg La Pescuit D)S-a T
Menționează Prin Ce Fel De Adjective Se Exprima Atributul În Enunțurile De Mai Jos A) Sportivul Cel Mai Rapid A Câștigat Cursa La Alegeri B) Efortul Făcut I Se
Numește Clasa Și Ordinul Pe Care Îl Reprezintă Fiecare Cifră Subliniată 586123 ~ 391951
Indică Adjectivele Fără Grad De Comparație Din Textul De La Exercitiul 1help Vă Rog Help
Un Corp Cade Liber De La O Înălțime De 20m. Care Este Viteza Cu Care Ajunge La Suprafață Pământului (g=10n/kgDau Coroana
Va Rog, Urgent, Mulțumesc
17. Tatăl Este De 3 Ori Mai În Vârstă Decât Fiul Său. Cu 4 Ani În Urmă, Tatăl Era De 4 Ori Mai În Vârstă Decât Fiul Său. Acum Fiul Are: A. 36 Ani; B. 32 Ani; C.
Va Rog Ajutor La Aceste Ex (moderatori, Utilizatori De Elita, Oricine Va Rog)
Crengile Copacului Mangaie Ferestrele Fetite.copacul A Fost Dobort De Furtuna. In Jurul Lui Se Aduna O Multime De Fapturi Mititele. O Mie De Sgeti Il Lovira Pe
Îmi Puteți Spune Care Sunt Toate Tarile Francofone??? Sau Măcar Câte Tari Știți..... Atâtea Îmi Spuneți...... Va Rog Ajutați-mă!!!? Dau Coroana!!!!