RO Study
👤
Asdfrewq
Asdfrewq
10-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Sinonime pentru cuvâtul *izolează*
Răspuns :
Anna34265
Anna34265
10-01-2016
razleti , separa , desparti , indeparta , retrage. Depinde de context. Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Аноним
Аноним
10-01-2016
izolează-indeparta,desparti, separa,retrage
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Semnificatia Secventei Lirice:"Polenul Cade Peste Noi,/in Preajma Galbene Troiene/alcatuieste-n Aur Fin./Pe Umeri Cade-ne Si-n Gene.
Intr-o Covetarie S-au Preparat 989 Prajituri,astfel:456 De Eclere,239 De Amandine,iar Restul Savarine.Dimineata S-au Vandut 324 de Eclere,de 2 Ori Mai Putine A
Dintr-o Clasa Cu 12 Baieti Si 13 Fete Sunt Alesi La Intamplare Doi Elevi. Care Este Probabilitatea Sa Fie Alesi doi baieti .
Ce Parte De Vorbire Sunt VA Si NUVELISTE Din Fragmentul : ... El VA Folosi Pt Basmele NUVELISTE Termenul "snoava''
102 + [(4 : 2) X 2] - 1 = ?
Intr-o Covetarie S-au Preparat 989 Prajituri,astfel:456 De Eclere,239 De Amandine,iar Restul Savarine.Dimineata S-au Vandut 324 de Eclere,de 2 Ori Mai Putine A
Desparte Fraza In Propozitij Si Numeste Subordonatele Un Bizar Articol De Vestimentatie , O Combinatie Intre Halatul De Spital Si O Paturica Pare Sa Fie Brand
O Piramida Patrulatera Regulata Care Are Muchia Bazei De 10 Cm Si Muchia Laterala De 13cm. Apotema Piramidei Este De...cm?
Am De Facut O Compunere Despre Sarbatoarea Pascala Si Vreau Sa Stiu Cateva Informatii Despre Postul Negru Mai Exact Cat Dureaza? :)
Precizati functia Sintactica A Adverbelor Din Textele Urmatoare : a) " Si Unde Vezi Mii De Mormane /