RO Study
👤
DeEa03
DeEa03
10-01-2016
Matematică
a fost răspuns
x este divizibil cu 3 si nu este divizibil vu 9
Răspuns :
Câinelecredincios100
Câinelecredincios100
10-01-2016
Daca x este divizibil cu 3 si nu este divizibil cu 9 atunci x=3,6,12,15,21,24,30,33,39 etc.
Answer Link
Andreea11Abc
Andreea11Abc
10-01-2016
x ,egal cu 3,6,12,15,etc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Fiecare Din 10 Fise Se Scrie Cate O Cifra De La 0 La 9 Inclusiv .Se Extrag La Intimplare Patru Fise Si Se Formeza Un Numar Natural De Patru Cifre. Cate Nume
Formeaza Perechi De Cuvinte Cu Acelasi Sens....mandru,,harnic,,zori,,infumurat,,rasarit,,secetos,,gospodar,,uscat.
Precizati Felul Subiectului Din Propozititile Urmatoare Si Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima a)Eu Si Tata Mergem La Teatru . b)Caisii Si Prunii Au Inflo
Vorbeste Despre Hobbi.ul Tau(adica Al Meu) In Engleza. (Hobbi.ul Meu Este Dansul Si Muzica, Mai Dezvolta Tu;) ). Msmsms
Determina Suma A 3 Numere Naturale Ce Indeplinesc Conditiile: - Sunt Numere Impare Consecutive -numerele Sunt Cel Putin Egale Cu 25 Si Mai Mici Decat 41 -al Doi
Ce Poți Spune Despre Sufletul Românilor?
De Ce Eminescu Considerat Sufletul Neamului Romanesc
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa: ''Nu A Primit Ingrijire Medicala La Timp Si A Murit Dupa Trei Zile''. Cuvintele Sunt: ''la T
Bunica Este Cu 28 Mai Mare Decat Mama Lui Mircea ,iar Băiatul Este De 9 Ori Mai Mic Decat Mama . Daca Împreună Au 104 , Afla Câți Ani Are Fiecare.
84:7x9-6x8-5 Pune Paranteze Pentru A Obtine Rezultatul 30