RO Study
👤
NcRsTiaN
NcRsTiaN
10-01-2016
Limba română
a fost răspuns
2 repere de timp si 2 repere de spatiu
Răspuns :
Roxyuta
Roxyuta
10-01-2016
Repere de spatiu : In Bucuresti ,in casa, in parc
Repere de timp: saptamanal, luni , maine , azi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Adverbe Sunt In Textul De Mai Jos? Care Sunt Acestea? Afara Ninsoarea Se Potolise....Eu Nu Ti-as Dori Vreodata Sa Ajungi Sa Ne Cunosti...Budulea S-a Gandit
In 16 Bidoane De Acelasi Fel Incap Cu 5 Litri Mai Mult Decat In 15 Bidoane . Afla Cati Litri Incap In 7 Bidoane De Acelasi Fel.
Alcatueste Catrene In Care Sa Rimeze Adverbelea)românește/voiniceșteb)prietenește/frațeștec)frațiș/pieptiș.
Un Dreptunghi Are Perimetrul De 420m Lungimea Este De 4 Ori Mai Mare Decat Latimea .cum Se Rezolva
Un Vas Plin Cu Apa Catareste 33 De Kg.Vasul Umplut Pe Jumatate Cantareste 17 Kg.Cat Cantareste Vasul Gol? (fara Apa)
Ajutatima Va Rog.Solubilitatea In Apa A Substantelor Gazoase Creste Odata Cu:a)marirea Presiuniib)micsorarea Presiuniic)ridicarea Temperaturiid)micsorarea Tempe
Verisoara Mea Are De Scris La Lb. romana un Bilet Catre Doamna Invatatoare Si Unul Catre Mama Ei. Imi Puteti Da,va Rog niste Bilete? Nu Imi Vine In Minte Nici
Cum S-au Format Urmatoarele Cuv Vuiet,a Invrajbi,deolalta,izbitdegraba,fira,a zori,fugar,soimeste, Grabit Va Rooooggggggggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Medianele AM Si CN Ale Triunghiului Isoscel ABC cu Baza BC Se Intersecteaza In Punctul X. Aflati Perimetrul triunghilui AXN daca AM=27 Cm CN=24cm Si
Trebuie Sa Fac O Compunere Cu Titlul " Floarea Iubirii' Adica Trandafirul!!!