👤
Sarutza
a fost răspuns

compunere de 10 randuri despre timidate,cu un copil pe nume Andrei care era timid.Ofer 44 de puncte celui care ma ajuta!

Răspuns :

el este timid si intra intr.un grup de ,,populari'' pt ca prietena lui din copilarie este in grupul ala. este invitat la petreceri si trebuie sa socializeze. la inceput  este mega retras( adica sa stea intr.un colt si atat), iar pe urma fete frumoase incep sa vorbeasca  cu el si asa incetul cu incetul el devine cunoscut si.i invata si pe ceilalti cum sa.si invinga timiditatea. sper ca te.am ajutat

Ma numesc Andrei si sunt un copil foarte timid.Sunt momente cand ma intreb cum ar fi daca as iesi din carapace dar abandonez repede ideea pentru ca lumea din jur pare prea inspaimantatoare. Fiecare zi din viata mea e monotona parca trasa la indigo....zi dupa zi merg la scoala si stau in banca din spate de langa geam toata ziua si privesc cu tristete pe cei din jur.Ce pot sa zic sunt un pusti ciudat , ma inspaimanta gandul sa vorbesc cu cineva sau sa imi fac prieteni...daca ma barfesc,daca o sa ma lase pt.ca sunt prea tacut si ciudat , daca o sa rada de mn ....nu as suporta asta .Pana cand intr.o zi un baiat curios se gandeste sa vorbeasca cu mn ,incerc sa plec dar nu ma lasa statea ca un scaite de mn si ma sacaia ....atunci am uitat de timiditate,de orice si am tipat la el -Ma cheama Andrei,vrei te rog sa ma lasi in pace!? Dupa ce am spus asta baiatul s a imprietenit cu mn si asa el a reusit sa ma transforme intr-un pusti vesel si prietenos . Si asa viata mea s a schimbat .