RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-01-2016
Matematică
a fost răspuns
ajutor cu exercitiul 6+30xy
Răspuns :
Getatotan
Getatotan
09-01-2016
6 + 30 xy = 6 · ( 1 + 5xy )
Answer Link
Danyy1231
Danyy1231
09-01-2016
30:6=5.Si eu am avut ex acesta si asa a fost bn
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
EXERCIȚII RECAPITULATIVE CARAIMAN BIANCA Precizați Numărul De Litere Și De Sunete: a. Tehnică b. Geam c. Cercel f. Chitanță g. Ghiozdan h. General i. Morfologie
Urgent ,van Rog. Unde Gasaesc Un Eseu, Un Fel De Rezumat Mai Lung Despre Cartea "Arcul Lui Ramses Al Ll-lea.
50. În Triunghiul ABC, Se Notează Cu D Mijlocul Laturii BC Şi Cu E Mijlocul Laturii AC. Perpendiculara Dusă În Punctul D Pe BC Se Intersectează Cu Perpendicular
Comparăm PoeziiLucrați În Perechi. Ci-tiți Una Dintre Următoa-rele Poezii Scrise De MihaiEminescu: La Mijloc De Co-dru, Somnoroase Păsărele,Crăiasa Din Poveşti.
8 Round Up! John Has Gone To Hisgrandparents' For A Week. Whatinstructions Has He Left Behind? Writesentences With The Present Continuous Andcan To Express A Pe
Fa Un Rezumat Al Unei Lecturi/ Roman/ Compunere Detaliata Că Sa Ii Convingi Pe Elevi Să Citească Cartea Și Spune De Ce O Recomanzi Și De Ce Nu O Recomanzi Coleg
Помогите С Решением
Dintre Mulţimile De Numere Naturale De Mai Jos, Cea Infinită Este:a) {2<x<7) B) {8>x>0}c) {7<x) D) {x < 10}
Помогите С Решением
Vă Dau Coroană Și Ma Abonez La Voi Dacă Mă Ajutați La Cx