RO Study
👤
Briza1
Briza1
09-01-2016
Limba română
a fost răspuns
conjugare la perfect simplu a verbului a cădea
Răspuns :
Felix212
Felix212
09-01-2016
EU CAZUI
TU CAZUSI
EL/EA CAZU
NOI CAZURAM
VOI CAZURATI
EI/ELE CAZURA
Answer Link
Marymovileanu
Marymovileanu
09-01-2016
A cădea -
Eu căzui
Tu căzuși
El/Ea căzu
Noi căzurăm
Voi căzurăți
Ei/Ele căzură.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Echipa De Muncitori Sapa In Trei Zile Un Sant Lung De 875m.Daca In Prima Zi Sapa Cu 125 M Mai Mult Decat In A Doua Zi,iar In A Doua Zi Sapa 235m.Sa Se Afle Ca
Mai Multi Copii Vor Sa Cumpere Un Obiect. Daca Fiecare Participa Cu Cate 40 De Lei ,sunt In Plus 15 Lei .Daca Fiecare Participa Cu 30 De Lei,nu Ajung 45 De Lei.
Va Rog Am Nevoie De O Poezie Despre Un Prieten:numele(Vlăduț) Face Dansuri Este Blond
Care E Diferența Dintre What's Going On Și What Is Happening
Intr-un Bloc Sunt 40 De Apartamente Cu 2 Si 3 Camere. Stiind Ca In Total Sunt 90 De Camere ,aflati Cate Apartamente Sunt Cu 2 Camere Si Cate Sunt Cu 3 Camere.
Analizează Părțile De Vorbire Cunoscute Din Următoarea Strofă; Una Două, Sapte Nouă, Sare Cloșca,de Pe Ouă, A Sărit A Fugit,Tu Esti Bun De Amintit
1 ) Rezolvati Ecuația X- 1/2=2,x € (aparține) R 2) Aflati Cel Mai Mic Numar Natural Care Înpartit La Numerele 15 ,30 Si 45 Dă; Defiecare Data , Un Cat Diferit
Buna,va Rog Imi Spune Si Mie Cineva: 5 Euro=? Lei 10 Euro=? Lei 20 Euro=? Lei
3) Ce Consecințe A Avut "războiul De Uzură"?
In Doua Vase Se Afla 1400 L De Ulei.Diferenta Dintre Capacitatile Celor Doua Vase Este 1 Pe 3 Din Capacitatea Vasului Mic.Cati Litri De Ulei Se Afla In Fiecare