RO Study
👤
Rocanica
Rocanica
09-01-2016
Chimie
a fost răspuns
Care ma poate ajuta va rog urgent
Răspuns :
Puia68
Puia68
10-01-2016
Elementele care au 1 e pe ultimul strat se gasesc in grupa IA din tabel..
Alege din tabel ,din prima coloana , 3 din elemntele scrise acolo si completeaza-ti tabelul tau Ex; Z=3
Litiu
Li
si continui cu alt elment de sub el
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DIFERENTA A DOUA NUMERE ESTE 5 ,IAR SUMA LOR 2005.AFLATI NUMERELE
DAU COROANA ! : Un Kg De Bomboane Costa 20 Lei. a) Cat Costa 100 G De Bomboane ? b) Dar O Jumatate De Kg De Bomboane ? VA ROG , AJUTATI-MA ! ... VREAU SI INTRE
Afla Numerele Naturale Care Trebuiesc Puse In Locul Literelor De Mai Jos,astfel Incat Relatiile Sa Fie Adevarate:c+33<38
As Dori Un Articol Cu Titlul Vara In Gradina
Fie Un Triunghi ABC Si M,N,P Mij Laturilor BC,CA .AB. Aflati Perimetrul Triunghiuluiu ABC Stiind Ca Per Luim MNp Este=11.dau Coroana Ajutatima Urgent Va Rog
Am Și Eu Nevoie De Câteva Rânduri Despre Cum A Fost În Gimnaziu (sunt A VIII-a), Sentimente De Final Etc. Nu Vreau Copiat De Pe Internet !!! Mulțumesc Anticipat
Propozitii Cu Cele 10 Tipuri De Pronume Exprimate Prin Complement Direct
Buna !! Am Nevoie De Ajutor Va Rog ! 1. 30% Din 20 Reprezinta ... 2. Rezultatul Calcului (+9) :(-3). 3. Punctul De Intersectie Al Medianelor Unui Triunghi
DVA Al Expresiei: Radical Din 11-3x
A) Lungimea Laturii Unui Hexagon Este Egala Cu Cu Lugimea Apotemei Unui Patrat Cu Aria De 8cm². Caluculati Perimetrul Si Aria Hexagonului. b) Calculati Aria Hex