👤
Mosul999
a fost răspuns

Poate sa imi spuna si mie cineva: o intamplare din timpul unei excursii cu scoala?
Dar va rog sa fie o compunere frumoasa si sa nu fie lunga!

Răspuns :

O intimplare desttul de curajoasa:Itri-o zi posomorita mergea cu colegii si prietenii mei intr-o excursie.Nori astupau copagii verzi pline de flori si de roadele aduse.Vacanta a fost indelungata cu o acctiune de ris:Am cazut Intr-o cascada,altul si-a perdut sandala,altul mingea:Vai era o excursie neobisnuita.Dar eram foarte bucurosi ca se apropiesera vacanta de vara asta pentru noi era cel mai interesant lucru si moment din excursie

Era vineri,noi eram la ora de franceza si dintr-o data colegul meu de banca se duce la cos sa arunce o hartie ,cand vede ca dintr-un calculator iese fum .El a spus imediat doamnei diriginte(profesoara de franceză).Doamna s-a dus imediat la cancelarie si in celelalte clase si a chemat toți profesorii.După i jumatate de ora de discutat,profesorii au decis ca elevii din aceea clasa sa plece acasa deoarece in clasa era un fum ingrozitor. Si uite as a sa zis cu orele noastre di acea zi.