RO Study
👤
Silvia1976
Silvia1976
09-01-2016
Limba română
a fost răspuns
imperfecțul a fi per a doua nr singular
Răspuns :
Iuiulove
Iuiulove
09-01-2016
Fostai= m indicativ, timp imperfect
Answer Link
Vanessa04
Vanessa04
09-01-2016
A FI:
ERAI
SPER CA TE-AM AJUTAT! :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Doar De Ex 10 Răspuns Explicat ,enunturi Dezvoltate. (La „voi” Poate Fi Și Pronume ,verb ,substantiv … Cred Iar La „noi “ Poate Fi Pronume Și Adjecti
COROANA+PUNCTE! ⚠️Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati, Si Sa Imi Explicati, Deoarece Chiar Nu Am Inteles Functia Liniara.... Multumesc Anticipat
1) A-6x4-2x9=7x82) B-3x3-5x4-8x8=4x63) (111-95)+(204-188)-a=3x24) (429-183)-(100-57)+b=804
Cercul C(O, 5√2 Cm) Mărginește Un Disc. Calculați: A) Lungimea Cercului;b) Aria Discului. Vă Rog Am Nevoie!!!!!
Scrie În Dreptul Enunțurilor De Mai Jos Adevărat Sau Fals Informațiile Prezentate În Textul Mureșul Și Oltul Sunt Reale Scopul Textului Este De A Amuza Pe Citit
DAU COROANĂ AM NEVOIE DE EXPLICAȚIE PLSSFie AOB Și AOC , Astfel Încât [OB € Int(AOB) .Dacă [OM Este Bisectoare Pentru AOB Și [ON Este Bisectoare Pentru AOC , Ia
Privește Harta Care Indică Situația Respectării Drepturilor Copiilor În Întreaga Lume Unde Este Cea Mai Bună Situație Dar Cea Mai Rea Care Culoare Predomină
Alcătuiți Un Texr Descriptiv Literar Despre Casa TaVA Rog RepedeeeeeDau Coroana Plus 15 Puncte
Exercițiul 4! Va Rog!
Care Este Măsura Primelor Două Versuri Din Poezia Cantec De Primavara De St.O.Iosif? Acestea Sunt Versurile:"Vii Să-mi Bați Iar La Fereastră/Tânăr Soare Auriu"