RO Study
👤
FabyFaby
FabyFaby
09-01-2016
Matematică
a fost răspuns
intrebarea 11 va rogg 15 puncte
Răspuns :
Pisicutaemy21
Pisicutaemy21
09-01-2016
la ce pagina e problema?
Answer Link
Tinatd
Tinatd
09-01-2016
a.127
b.53°59`
c.58°37`29"
si eu am avut ex asta anul trecut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) 1003+500x35=? Please Help Me .........:P
1.Opt Robinete Cu Acelasi Debit Umplu Un Bazin In 6 Ore. In Cate Ore Vor Umple Acelasi Bazin 4 Robinete? 2. O Emisiune TV Incepe La Ora 20 Si 30 Min Si Dureaza
Incadreaza Broasca De Lac In Grupa Da Animale Vertebrate Corespunzatoare Precizeaza Cate O Adaptare La Modul De Deplasare In Cele Doua Medii De Viata Ale broas
Ce Este Mijlocul Ca Parte De Vorbire In Propozitia:In Mijlocul Padurii? Este Substantiv?Repede Va Rog!Multumesc!
Alcătuiți Patru Propoziție In Care Cuvintele Dimineața Si Toamna Sa Fie Substantive Si Adverbe
COROANA ~~~~~~~~~~~~~~ 1. Efectuati: a) [(-3)² X (-3)² X (-3)³] : 3³ = b) [(-8)²³ : (-8)²²]² = c) [-4+3 X ( -2 )] : [( - 7 )² + ( -5 - 7 ) X ( -2)²] = d) ( -10
Care Este Tema/mesajul Operei Literare ,,Marturisire'' De Mateiu I. Caragiale. Va Rog, Vreau Repede Un Raspuns! Multumesc.
Linia Mijlocie Unui Trapez Cu Bazele De Lungimi 18cm Respectiv 2dm Este Egala Cu,,,?
Fratele Meu Este Cu Trei Ani Mai Mare Decât Mine, Iar Sora Mea Cu Cinci Ani. Câți Ani Avem Fiecare Dacă Împreună Avem 35 Ani
HELP!Daca A Si B Sunt Direct Proportionale Cu 2 Si 3 Iar A Egal 6 Atunci B Este Egal Cu ...?