RO Study
👤
Stelutaolivia
Stelutaolivia
08-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Garoffi ii cere bătrânului
Răspuns :
Аноним
Аноним
08-01-2016
Garofii ii cere batranului iertare,deoarece il lovise cu un bulgare de zapada in ochi.
Answer Link
Agenthhbl
Agenthhbl
08-01-2016
Garoffi ii cere batranului iertare deoarece gresise.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Primul Termen Al Unei Adunari Este2005.Afla Suma , Stiind Ca Al Doilea Termen Este Cu397 Mai Mic Decat Primul.
Formula Pentru (a+b)(a-b)
(7x9-27):6x3:9x4:2-4
Daca Muchea Unui Cub Este De 0.6m Care Este Volumul. Dau 20 Pcte Si COROANA
Suma A Trei Numere Este 970.suma Primelor Doua Numere Este Mai Mica Decat Al Treilea Număr Cu 670,iar Primul Număr Este Mai Mare Decat Al Treilea Cu 122.care Su
Va Rog Dau 68 De Puncte Si Coroana! E Urgent, Analiza Completa A Tuturor Verbelor !!!! Mie Mi-e Drag Romanul Si Stiu A Pretui Bunatatile Cu Care L-a Inzestrat N
Imi Face Cineva O Compunere Despre Absolut Orice Inafara De Anotimpuri, In Limba Engleza Dau Coroana, Sa Nu Fie Lunga :)
Alcatuieste O Propozitie In Care Sa Existe Doua Atribute Substantivale Coordonate Prin Conjunctia "și". Dau Coroana
Citind O Carte Cristina A Observat Ca De La Capitolul Xvll Sa Sărit La Capitolul XXIX Uitându-se Si In Josul Pagini Fata Și-a Dat Seama Ca Lipseau Mai Multe Pag
Identificati Elementul A Carei Configuratie Electronica Este: K= X ElectroniL= (6+x) ElectroniM= (x+1) Electroni