RO Study
👤
Bodeadavid
Bodeadavid
08-01-2016
Matematică
a fost răspuns
1+1+1+1+1+1+1+1+1+1=10-5=5-55=-50+50?
Răspuns :
Isaicuioana
Isaicuioana
08-01-2016
rezultatul la -50+50= 0
Answer Link
Carinuta2004
Carinuta2004
08-01-2016
tot calculul cred ca este egal cu 0(-50+50=0)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Examen La Exercitiul 6 Subiectul 2 Ce Propozitii Subordonate Au Fost?
Calculati Valoarea Minima A Expresiei X La Puterea A 2a +4x+ 10, Unde X Apartine R
F:R->R,F(x)=px+qa) Determinati Numerele Reale P Si Q,stiind Ca F(1)=1 Si F(2)=2Acord Punctajul Celui Care Imi Explica Foarte Bine Cum Se Face,va Rog Mult,nu
,,sa Inteleaga Mai Bine Profunzimea Experientei Umane" Ce Fel De Subordonata E? :*
Într-o Clasă Sunt 26 De Elevi . Dacă Din Clasă Ar Pleca Două Fete Şi Trei Băieţi , Atunci Numărul Fetelor Ar Fi Egal Cu Numărul Băieţilor . Determinaţi Numărul
F:R->R,F(x)=px+qa) Determinati Numerele Reale P Si Q,stiind Ca F(1)=1 Si F(2)=2Acord Punctajul Celui Care Imi Explica Foarte Bine Cum Se Face,va Rog Mult,nu
Care Nr Inmultit Cu 3 Da Cel Mai Mare Nr Natural Se 3 Cifre?
2. Dintr-o Bucată De Lemn Se Sculptează O Piramidă Patrulateră Regulată VABCD , Reprezentatăschematic În Figura 3. Piramida Are Înălţimea De 4dm , Iar Baza AB
3. Mentioneaza Ce Parte De vorbire Este Fiecare Dintre Cuvintele:Cartile De Fictiune Pe Care Le Cititm Ne Ajuta Sa empatizam Cu Cei Din Jur Si Sa Ne Adaptam Ma
Într-o Clasă Sunt 26 De Elevi . Dacă Din Clasă Ar Pleca Două Fete Şi Trei Băieţi , Atunci Numărul Fetelor Ar Fi Egal Cu Numărul Băieţilor . Determinaţi Numărul