RO Study
👤
Kkkkkjjj
Kkkkkjjj
07-01-2016
Matematică
a fost răspuns
Raportul numerelor 7,5 si 0,5 este egal cu
Răspuns :
1234567123456
1234567123456
07-01-2016
7,5÷0,5 care este egal cu 15 si acesta e raspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Doua Numere Naturale Care Indeplinesc Simultan Conditiile : - Suma Lor Este De 3 Ori Mai Mare Decat Diferenta Lor ; - Suma Lor Adunata La Diferenta Lor
Puteti Sa.mi Spuneti Pls Prin Ce Se Deosebesc Artistii De Circ De Actori?!
Fie Triunghiul ABC Cu M Unghiului A=80 Grade Si M Unghiului B=60 Grade.bisectoarele Unghiurilor A,B,C Intersecteaza Cercul Circumscris Triunghiului ABC In Pct.D
"Gorunul Lui Horea " Este Un Stejar Vechi De Aprox. 400ani . Daca Cifra Zecilor Este 9 Care Poate Fi Vechimea Acestui Stejar ?
Construieste Enunturi In Care Sa Existe Substantive Provenite Din Alte Parti De Vorbire: 1 Adjectiv 2 Pronume 3 Verb La Participiu 4 Verb La Gerunziu 5 Adverb 6
Scrie Un Dialog De 10 -15 Randuri In Care Sa Prezinti Un Schimb De Replici Intre Doi Spectatori La O Competitie Sportiva .
Cuvant Cu Sens Asemanator Pentru Uratul
Pt A Masura Lungimea Unui Gard Am Folosit De 3 Ori Ruleta De 1 Dam Si De 6 Ori Metrul. a)Calculati Lungimea Gardului. b)Cati Metri, Fara Poarta, Are Gardul D
Fie Triunghiul ABC Si M Apartine Lui BC Astfel Incat BM/BC=1/3.Sa Se Demonstreze Ca AM=2/3AB+1/3AC
Gaseste Cat Mai Multe Raspunsuri Posibile La Întrebarea . Ce Ai Putea Sa Faci Cu Niste Coji De Oua Umplute Cu Furtuna ?