Răspuns :
a-b=b
a+b=714
Deci:
Din prima rezulta ca a=2b
Si inlocuim in a doua ecuatie
2b+b=714
3b=714 | :3
b=238
Revenim la a=2b=>a=2x238=>a=476
a+b=714
Deci:
Din prima rezulta ca a=2b
Si inlocuim in a doua ecuatie
2b+b=714
3b=714 | :3
b=238
Revenim la a=2b=>a=2x238=>a=476
a-b=b => a=b+b a= 2b
a+b=714
inlocuim in a doua relatie
2b+b=714
3b=714
b=714:3
b=298
a=298x2
a=596
sper ca te-am ajuta si te rog sa imi dai coroana?
a+b=714
inlocuim in a doua relatie
2b+b=714
3b=714
b=714:3
b=298
a=298x2
a=596
sper ca te-am ajuta si te rog sa imi dai coroana?