RO Study
👤
Piticaaa
Piticaaa
07-01-2016
Matematică
a fost răspuns
(x-3)x(x+2)=0
help,am nevoie de ajutor
Răspuns :
Аноним
Аноним
07-01-2016
X-3=0⇒X=3
X+2=0⇒X=-2
................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuitit O Fraza Formata Din 4 Propozitii: Doua Propozitii Legate Prin Conjunctie Coordonatoare Si Doua Prin Conjunctie Subordonatoare
Cat Reprezinta 1 Ha In M²? Repedee
Buna Ziua . Diana Are Cu 54 De Nuci Mai Mult Decat Mona , Ceea Ce Inseamna Ca Are De 7 Ori Mai Multe Nuci Decat Ea . Cate Nuci Are Fiecare Fata ???
Alcatuiti Un Text In Care Sa Folositi Cat Mai Multe Pronume Personale
Cum Se Zice In Engleza : Ai Fost In Romania? Daca,da, La Cine? Va Rog...spuneti-mi. Nu Pre Ma Pricem La Limba Engleza. Dau Coronitaa. Ofer 20 Puncte. :)
In Trei Clase Sunt In Total 119elevi..in Prima Clasa Sunt Cu 4 Elevi Mai Multi Decat In A Doua Clasa Si Cu 3 Elevi Mai Putin Decat In A Trei Clasa .cati Elevi S
La O Fabrica De Conserve Sau Adus 85 De Lazi A Cate 25kg De Rosi Si 64 De Lazi A Cate 35 Kg De Rosi Pentru A Se Prepera Suc De Rosii . Sau Folosit 3380kg Iar R
Va Rog! Am Nevoie : doua Intrebari Negative doua Raspunsuri Negative doua Intrebari Pozitive doua Raspunsuri Pozitive Va Multumesc!
Determinati Nr A Si B Stiind Ca Sunt Direcg Proportionale Cu 5 Si 8 Iar Diferenta Lor Este Egala Cu 45 determinati Nr A, B Si C Stiind Ca Sunt Direct Proportion
Compunere De 10 Randuri Cu Titlul "minunile Primaverii" urgent.........