👤

Va rog o compunere cu titlul ''Ingerul copilariei mele''

Răspuns :

TediB
Copliaria este cea mai frumoasa etapa a vietii omului.Copilaria semnifica perioada cind este copil,perioada care te marcheaza pe parcursul vietii.
Atunci cind esti copil,nu ai griji,nu de ce sa plingi,sau de ce sa te stresezi,pentru ca asta este treaba maturilor.
Nu este important din ce familie esti sau de unde provii,este important sa stii sa te distrezi atita timp cit esti copil.
Ingerul copilariei mele,a fost mama.De mic copil,mama a fost cea care m-a invatat o multime de jocuri,de lucruri pe care le tin minte si astazi. 
Mama este persoana care m-a invatat cele mai importante lucruri , unul dintre care fiind sa imi traiesc viata la maxim.
Copilaria mea,a fost la fel ca si la multi copii,insa pentru mine a fost speciala.
Eu consider ca copilaria trebuie traita din plin de catre toti,pentru ca aceasta etapa nu se repeta la vesnicie,dureaza foarte putin.
Deci,trebuie sa nu uitam ca copilaria este ca o papadie,o papadie ale carei petale,dispar la o singura bataie de vint,deci,nu trebuie sa irosim timpul cit suntem copii,ci trebuie sa profitam din plin!

[Stiu ca poate ai crezut ca va fi o compunere bomba,insa eu am scris-o mai intii pe maculator,de aia a luat asa mult. Sper sa iti placa.
P.S : Nu e plagiata]