RO Study
👤
Culicer
Culicer
06-01-2016
Matematică
a fost răspuns
efectuati 5 supra 6 + 7 supra 3 - 2 3supra 4
Răspuns :
Alexandracazan2
Alexandracazan2
06-01-2016
aduci totul la acelasi numitor, adica 12, si daca ai acelasi numitor iti da la fel
10/12 + 28/12 - 69/12 totul fiind = -31/12
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Da 4 Trasaturi ale Luceafarului?
Precizati Ce Parti De Vorbire Sunt Cuvintele "un" si "o" in Enunturile Urmatoare. Motivati-va Raspunsul.a) "Nu Trece Multa Vreme La Mijloc, Si Numai Iaca Ce Ved
1. Read, V And Say. She Has Long Hair. Do You Have Long Hair?Yes.___No. He Has Black Hair.Do You Have Black Hair?Yes.___No.She Has Blue Eyes.Do You Have Blu
Irina Are In Colectie 205 Vederi .Daca Ar Mai Primi De La Sora Sa 183 Vederi , Atunci Cate Vederi Ar Avea ? Va Rog Ajutatima !
Imi Poate Spune si Mie Cineva O Propozitie Simpla (din Doua Cuvinte ) Si Una Dezvoltata Despre Pomii Infloriti
Rezolvati In R Ecuatia 1/2x=3x/36
3)ABCD DreptunghiPerimetrul=128 CmLungimea=3 X LatimeaAria?
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu O Compunere Mai Sentimentala Cu Titlul " Cel Mai Bun Diriginte " . Multumesc Anticipat !
Stiind Ca Sfertul Unui Nr Este Egal Cu Produsul Numerelor 19 Si 4 , Sa Se Afle Dublul Numarului Micsorat Cu Cel Mai Mic Numar Impar De Trei Cifre Disincte ! Va
Traduceti Din Romana In Franceza:ieri Am Fost La Supermarket Si Am Cumparat Rosii.mama Si Cu Tata Mi-au Facut O Surpriza.calcullatorul Meu Sa Stricat Brusc.