RO Study
👤
Rebeca20000
Rebeca20000
06-01-2016
Matematică
a fost răspuns
15 și 16 va rog dau coroana
Răspuns :
Alitta
Alitta
06-01-2016
Problemele 15 si 16 ................(medii ... )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă 18 Supra 11< 18supra N Atunci N Poate Fi
Ma Poate Ajuta Cineva La Acest Exercițiu? Va Rog Îmi Trebuie Rapid! Dau Coroana
Există Un Pronume Personal, Persoana A III-a, Numărul Singular, Genul feminin. Se Află În ...... alineat Şi Ţine Locul Substantivului ...... Este Vorba despre
Ordonează De La Est La Vest Următoarele Unități De Relief Carpații Orientali Carpații Occidentali Câmpia De Vest Podișul Moldovei Podișul Dobrogei Depresiunea T
Dacă Într O Camera Sunt 100 De Oameni Și Doar 1 Are Parul Cret Și Prins În Coada,cât E Șansă Ca O Alta Persoana Sa Il Găsească?Luând În Considerare Și Înălțimea
Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor Ajutor
4.Поставь Слова В Винительный Падеж 1 Человек Слово В Винительном Падеже: 2 Кот Слово В Винительном Падеже: 3 Вода Слово В Винительном Падеже: 4 Чай Va Rogg Îmi
D. „Cri-cri-cri, Toamnă Gri, Nu Credeam C-o Să Mai Vii înainte De Crăciun, Că Puteam Și Eu S-adun O Grăunţă Cât De Mică, Ca Să Nu Cer Împrumut La Vecina Mea Fur
In Figura De Mai Jos Sunt Reprezentate Graficele A Doua Mobile. Ce Puteti Spune Despre Locul Din Care Au Plecat, Momentele De Timp La Care Au Inceput Miscarea?
3.Stabiliți Care Dintre Elementele Mulțimiii M={5;-2;⅓ ;√2} Este Soluție A Ecuației : A)2x+1=0 B)-3×+1=0 C) √32×-8=0