RO Study
👤
Antoniq
Antoniq
06-01-2016
Limba română
a fost răspuns
cum sa explic o imagine artistica dinamica?
Răspuns :
Gigimihabia
Gigimihabia
06-01-2016
imaginea artistica dinamica inseamna imagine care se misca
de exemplu:ursii merg catre padure
dinamic=care se misca
ursii merg catre padure adica se misca
sper ca te-am ajutat
coroana???
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selectează Din Primul Alineat Trei Atribute Și Transcrie-le La Împreună Cu Substantivul Determinat Formulează Întrebări Pentru Ele Clasa A 4
Va Roog!!!! Am Nevoie Urgenta!!1.Identifică Propozițiile Completive Indirecte Din Enunțurile De Mai Jos Și Menționează Ce Parte De Vorbire Determină.a)Bravo Cui
Caracterizatil Pe Nicu In 8 Rânduri Din Textul"Când Bunicul Era Nepot..."vă Roooooooooooooooogurgent!!!!!!!!!!!!!!!!
Notează În Caiet Adjectivele Din Fragmentele De Mai Jos:,,Iar Când Se Treziră Fură Întâmpinați De Soarele Cocoțat Tocmai În Înaltul Cerului Și Răspândit De O Că
1. Răspunde Cu Contexte Potrivite Întrebărilor Date Şi Subliniază Cuvintele Cu Care sunt Înlocuite Pronumele Interogative: a. Care Este Prietenul Tău Cel Mai Bu
Cine Știe Să Mă Ajute, Va Rog
1. Scrieți O Compunere, De Minimum 120 De Cuvinte, Cu Titlul ,,Aventură În Vacanța Deprimăvară” În Care Să Folosiți Următoarele Adjective:ostenitpreocupatrăbdăt
Afla Termenul Necunoscut:a+34=62
Dau CoroanăIntrebari: 1. Ce Este Crestinismul? 2. Cum Era Organizata Biserica In Evul Mediu. 3. Care Au Fost Cauzele Marei Schisme? 4. Cine Erau Ereticii? C
Un Trapez Isoscel Are Bazele De 10cm Si 4cm, Iar Laturile Neparalele De 5cm.Calculati Aria Trapezului.