RO Study
👤
Michael3D
Michael3D
24-09-2014
Matematică
a fost răspuns
|a+3|=1 Cum se rezolva ?
Răspuns :
BogdanAlexandru
BogdanAlexandru
24-09-2014
a+3=1
a= -2
a-3=1
a=4
PS : Sper ca ai prins ideea ( trebuie sa le scrii pe amandoua )
Answer Link
Demeterleinad
Demeterleinad
24-09-2014
Poi a+3=1 Atunci a=1-3 Atunci a=-2.... ;-)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog E Urgent, Ofer Coroană
Doar Răspunsul Vă Rog Repede
VAAA ROOOOOOOG FOARTE MULT!!! DAU COROANA!!! Se Considera Piramida Patrulatera SABCD, In Care SO Perpendicular Pe Planul ABC, O Fiind Centrul Patratului ABCD. S
Rezolvați În Mulțimea Nr Reale Ecuația Log5(radical Din X+1)+log5(radical Din X-1)=2
In Each Of These Pairs Of Sentences, Completethe Second Sentence So That It Has A Similarmeaning To The First Sentence, Using The Word Given .You Must Use Betwe
Cristian Are Un Cub Din Lemn Galben Colorat În Negru Pe Toate Cele 6 Fețe. Prin 3 Tăieturi Fine De Ferestreu El Taie Acest Cub În 8 Cuburi Mici. Câte Din Fețele
Ajutați-mă Va Rog!!! URGENT!!
Scrieți În Engleză:eu Am Mers Azi La Școală, Si Mi-am Făcut Mulții Prieteni, Dar Mulți Sunt Invidiosi Pe Mine ,azi Sunt Foarte Fericită
Va Rog Ajutați-mă ;-; Dau Coroana, Scrie O Compunere Descriptivă De Minimum 100 De Cuvinte Cu Titlul „Printre Maci”, Plecând De La Tabloul Dat
In Coloana A Sunt Redate Regiuni Geografice,iar In Coloana B ,medii/peisaje Geografice Caracteristice Acestora.Cu Ajutorul Sagetilor ,realizati Corespondenta In