RO Study
👤
Anda35
Anda35
05-01-2016
Matematică
a fost răspuns
cum se afla numarul elementelor unei multimi?
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-01-2016
Cardinalul unei multimi este dat de numarul elementelor dintr-o multime
Numarul elementelor unei multimi il afii numarandu-le
De ex
A={1,2,3,5,8,9}⇒cardinalul multimii A este 6 pentru ca 6 elemente sunt in multime
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
33. Un Corp Cu Masa M-1 Kg Este Aşezat Pe Un Plan Inclinat Cu Unghiul A-30° Şi Este Tras Cu O Fortă F Care Formează Unghiul -45° Cu Planul Inclinat Ca În Figură
Am O Intrebare Mai Bine Zis O Rugaminte Ma Poate Ajuta Cineva Sa Stiu Cele Mai Importante Lectii 5-8 Romana/mate, Vreau Sa Stiu Ca Sa Fiu Pregatita De Liceu, Va
A) Grau, CZ. Activitate În Perechi Demonstrați Că: A) Dacă 2x-y_2 , Atunci 3x+2y 5' x 9 у 4 X == b) Dacă Drithe, Y bservație: La Subpunctul A) Aveți De Demonstr
Ce Înseamnă * In Matematica
9. Scoateţi Factorul Comun:a) 7x(x + 2) + (x + 2)² - 3(x + 2);b) (y + 3)(y + 2) + 4(y +3)² - 4y(y +3);c) (y+5)(3y-7)-(y+5)(4y-2) + 3(y + 5);d) (3x - 5)²-(3x - 5
Se Dă Exercițiul: (3 + 5) × 4 = ? Alcătuiți Conform Acestui Exercițiu O Problemă Compusă De Mărire A Unui Număr De Câteva Ori, Care Include O Problemă Simplă De
X Pe Y Este Egal Cu 2/3 Determină X Și Y Că A A X + Y = 180 Și 3x + 2y=26
In Figura Alaturata Este Reprezentat Un Romb ABCD Cu AC=16cm Si BD=12cm. Punctul M Este Mijlocul Segmentului CD Si BM intersectat CD=N Determina Aria Triunghiul
3. Padurile Ecuatoriale Sunt Cunoscute Pentru Vegetatia Luxurianta (vegetatia Bogata). a) Gasiti O Corelatie/legatura Intre Vegetatia Bogata Din Padurile Ecuato
5 Modifică Şi Gramatical, Şi Lexical Următoarele Secvenţe Din Textul-suport, Astfel Încât Să Se Conformeze Normelor Şi Uzului Actual: „lași, 1882, Fevruarie 8