RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-01-2016
Matematică
a fost răspuns
determinati cardinalul multimii {13,15,17,...,70}
Răspuns :
Megastory
Megastory
05-01-2016
70-13+1=58
card. este 58
Answer Link
Аноним
Аноним
05-01-2016
Dacă le numeri ,sunt 29 de elemente.
Cardinal=29
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
"decat Mine" In Fraza : Maria A Fost Mai Atenta Decat Mine In Alegerea Facuta . In Carte Scrie Ca E Complement Circumstantial De Mod, Dar Eu Nu Inteleg De Ce E
Transcrie Doua Elemente Care Apartin Cadrului Teluric ( Pamantesc) Si Doua Elemente Care Apartin Cadrului Cosmic. Din Poezia Sfarsit De Toamna De Vasile Alecsan
Buna, Am Si Eu Nevoie De Ajutor, In Secventa ""Or, Dumneata, Jeff, Care Ești Cel Mai Eminent Corigent La Matematici Pe Care L-am Cunoscut Vreodată -".Ce Fel De
Va Rog! Rezumat Balada,orice Balada...
Atunci Cand Am O Propozitie Subordonata In Care Apare Virgula, Virgula Se Ia Intodeauna Ca Element De Relatie Si Se Pune / Dupa Aceasta ?
Compune Doua Probleme, Una De Algebra Si Una De Geometrie, Folosind Reperele De Mai Jos: ALGEBRA: Problema Care Se Rezolva Cu Ajutorul Ecuatiilor Si A Organiza
Functia Sintactica A Lui Mi În Propoziția Mi-am Făcut Și O Listă
Calculați: a) Din AB || MN Rezultă Existența..... b) Soluția Inecuației ( În Z ) : √ Din Y-1 ≤ 3 Este.... ; Y Aparține {.....} c) Dacă A, B Aparțin Lui Alfa Și
Planul La O Descriere De Tip Tablou ...cum Sa Incep Va Rog! Ceva Nu Avansat De Cls A 8 A! Multumesx!!!
2 Scrie Numele Autorului Si Denumirea Publicatiei Din Care Este Extras Fragmentul Dat