RO Study
👤
MikuChan
MikuChan
05-01-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog mult de tot am nevoie urgent
Răspuns :
Silviucostinbr
Silviucostinbr
05-01-2016
La problema 12
T+F=48
T=3F
3F+F=48
4F=48
F=48:4
F=12
T=12×3
T=36
12+36=48
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferenta Masurilor A Doua Unghiuri Interne De Aceeasi Parte A Secantei Care Intersecteaza Doua Drepte Paralele Este Egala Cu 36 Grade. Aflati Masura Unghiului
Intr-o Ferma Sunt Miei Si Curcani,in Total 200 De Picioare Si 72 De Capete.Cati Miei Sunt In Ferma
De Alcatuit O Propozitie Cu Cuvintele A Sta La Pinda,A Sta Pe Ginduri,A Nu-i Mai Sta Gura
Уроки Французского 10 Întrebări În Baza Textului Vă Rog Mult
Traduceti If You Come Out With Another Trouble , I Will Pray On Your Soul , Do You Understand That? I Am Standing Over Thorns As I Am Afraid Of Antonio Understa
Suma Atrei Numere Este 134. Daca Din Primul Se Scade 12, Din Al Doilea 28,iar Din Al Treilea 34, Se Obtin Rezultate Egale. Sa Se Afle Numerele. Va Rog Frumos
Însumând Sfertul Unui Număr Cu Jumătatea Sa , Obțin Cu 12 Mai Putin Decat Numarul Dat. Afla-l.Urgent! Metoda Grafica
Să Se Afle Produsul Lui 4 Cu Fiecare Dintre Numerele Mai Mari Sau Egale Cu 1 Și Cel Mult Egale Cu 10
Vreau O Traducere In Engleza A Textului ,,Iti Scriu Pentru A Te Anunta Ca M-am Mutat.Acum Locuiesc Intr-o Frumoasa Casa In Stil Mediteranean Ce Are Peretii Albi
Va Rog Ex 6 Dau Coroana 15 - 20 Randuri