👤

imaginati-va un dialog intre un papagal si unele animale din padure,in dialog trebuie sa fie prezentate fapta crocodilului din povestea 'Crocodilului care plingea. si sfaturile date de papagal

Răspuns :

Papagalul P: Vulpe Vulpe! Nu o sa iti vina sa crezi ce s a intamplat!!!!! Vulpea V: Ce e barfitorule? P:Crocodilu!!E un Mincinos!! V: Adica?? Iar te ie de iei de animale fara motiv? P: A jur ca nu mint!! Tocmai am vazut Crocodilul cum a pacalit-o pe Caprioara !! Si cum a pacalit-o de faci atata galagie pe tema asta? Adauga Ursul ce sosise recent la ei... Furncie : da spune! Cum ?cum?? Papagalul: A mintit ca a mancat un vanator cu tot cu pusca!! Sarpele: Un vanatorrrrrrrsss???spuse e in timp ce iesea din camuflajul lui de frunze P:Da un Vanator! Si a pacalit Caprioara ca nu mai vrea sa manance oameni si ca se face vegetarian!! Vulpea:Vegetarian?!?Crocodilul??Ce gluma buna papagalue..eu am plecat!Minti mai prost decat Șarpele! Sarpele: heeeiiiissss...ai ggrijjjssaaa ge zssssici!! Ursul(maraie) taceti si lasati-l sa povestesca in continuare!! Papagalul: si apoi a rugat-o pe Caprioara sa-i arate unde este cea mai buna si dulce irba de mancat!!Iar atunci cand Caprioara s-a aplecat sa guste iarba,Crocodiul a inghitit-o !!! Nu il mai credeti pe Crocodil cand plange!!! E un mincinos!! Vulpea:Haha :) ce Capriora prosta :') -spuse e malefic si fugi departe Ursul:interesant,acum ca ne-ai povestit ,o sa faci liniste?! Papagalul!Craaa!! Spuse acesta in timp ce isi lua zborul tipand prin intreaga padure: Crocodil mincinos!!