RO Study
👤
Welinstan
Welinstan
04-01-2016
Limba română
a fost răspuns
valoarea morfologica a cv dupa isi a ta
Răspuns :
Puffy34
Puffy34
04-01-2016
dupa este prepozitie, isi este pronume reflexiv sau personal (daca imi dai contextul in comm iti zic), a este verb auxiliar sau articol posesiv (context) , ta este pronume posesiv
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Cate 3 Exemple Pentru Fiecare Tip De Sufix Cu Fiecare Tip De TerminatieREPEDE VA ROG
Îmi Trebuie Urgent, Caracterizarea Sau Prezentarea Personajului Principal Din Cartea Recreația Mare De Mircea Sântimbreanu!!!
Unește Printr-o Linie Cuvintele Din Coloana A Cu Cele Care Au Înţeles Asemănător Din Coloana B
Un Patrulater Convex Are Un Unghi Cu Masura De 85 Grade. Determinați Masurile Celorlalte Trei Unghiuri Știind Ca Acestea Sunt Exprimate Prin Nr Naturale Consecu
Calculati Probabilitatea Ca, Alegand Un Numar N Din Multimea Numerelor Naturale De O Cifra, Acesta Sa Verificale Relatia N(n+1)>=42
Am Nevoie De Ajutor Dacă Se Poate Pe Foaie Ca Sa Si Inteleg...va Rog Mult
VA ROG REPEDE! AM NEVOIE URGENT! CINE IMI POATE REZOLVA CORECT ARE COROANA ȘI 70 DE PUNCTE!!
4. Împăratul A Pus 36 Mere De Aur Pe Două talere. După Ce Prințesa A Mutat De Pe primul Taler 10 Mere Pe Celălalt Taler, Pe fiecare A Rămas Același Număr De Mer
Alege Din Cufăr Un Cuvânt Care Poate Avea Mai Multe Sensuri Și Scrie Un Text De 4-6 Rânduri În Care Să Foloseşti Toate Aceste Sensuri. Cuvintele Sunt : Arc, Moț
Verifică Dacă Următoarele Numere Sunt Echivalente:a) (1/3 Și 3/9) B) (3/5 Și 9/15) C) (7/10 Și 9/10) D) (1/4 Și 5/20)e) (8/9 Și 16/18)f) (7/8 Și 8/7)