RO Study
👤
Ajutcumpot
Ajutcumpot
04-01-2016
Geografie
a fost răspuns
scrieți pe hartă formele de relief
Răspuns :
Lucagal26
Lucagal26
04-01-2016
munte podis deal campie
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descomputeni In Factori 16x^2-(3y+1)^2= raspunsul Mi-a Dat (4x-3y-1)x(4x+3y+1) e Corect?(daca Nu Ma Ajutati Va Rog)
Completati Cu Un Numar Real,astfel Incit Multimea Solutiilor Ecuatiei Obtinute Sa Aiba 2 Elemente: 3t^2- " "t+4=0 in Locul Ghilimelelor...Va Rog..
Cum Sa Fac Revista Mea.tinere Talente.proza?
Anazati Urmatorul Adjectiv:,,sale" -cum Este... -numarul -persoana
Intr-o Urna Sunt Bile Rosii, Galbene Si Albastre. 918 Nu Sunt Rosii, Iar 418 Nu Sunt Albastre. Impartind Numarul Bilelor Albastre La Numarul Bilelor Galbene, Ob
Dauuuuu Corooonaaaa Aduceti La Forma Cea Mai Simpla x² Catre X²-2xy : (2xy Catre X²-4y²-y Catre X+2y)
Într-un Romb Cu Un Unghi Cu Măsura De 30 De Grade Este Înscris Un Cerc,iar În Cerc Este Înscris Un Pătrat.Să Se Afle Raportul Dintre Aria Rombului Și Aria Pătra
Sa Se Arate Ca F Este Descrescatoare Pe |R f(X)=-X^3+6x^2-12x+8 am Derivat Funcita Si Am Ajuns La -3x^2+12x-12 ce Trebuie Sa Fac Mai Departe ?
Pădurari Au Plantat 300 De Copaci 2 Cincimi Din Acestia Erau Brazi Iar Restul Pini. de Care Copaci Sau Plantat Mai Multi Si Cu Cit ?
De Ce Lacurile Si Riurile Australiene Sunt Insemnate Pe Harta Cu Linie Intrerupta?