RO Study
👤
Sergheililiana
Sergheililiana
23-09-2014
Limba română
a fost răspuns
gasiti trei verbe necunoscute
Răspuns :
Bobo111
Bobo111
23-09-2014
Sunt așezate , m-am plimbat , am zburat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Help !Afla Cele Doua Numere A Caror Diferenta Este 24 Iar Unul Dintre Ele Este Mai Mare Decat Celalalt :A De 3oriB De 4 OriC De 5 OriD De 7 OriAl Doilea Exercit
Camelia A Cumparat Un Dictionar Si Un Stilou Si A Platit 37 Lei.Mircea A Cumparat Un Dictionar Si 3 Stilouri Si A Platit 83 Lei. Cati Bani Va Plati Victor ,daca
Care Sunt Obiectivele Ce Privesc Protectia Consumatorilor?Precizati Trei Drepturi Ale Consumatorilor.
Ce Inseamna Modul De Expunere? Imi Puteti Spune Si Mie?
Se Considera Mmultimea A={1,2,3,5,7} Si B={2,3,7,8,9}. Multimea A\B Este Egala Cu ??
Spunem Ca O Multime Nevida De Nr.naturale Este ``echilibrata``daca Orice Submultime Finita Si Nevida Are Media Aritmetica A Elementelor Un Nr Natural.
Sa Se Descompuna In Factoriabx-ax-x+bx
Un Biciclist Pleaca Din Bucuresti spre BRASOV SI SE DEPLASEAZA Cu Viteza Constanta De 20 Km/h dupa O Ora Din Acelasi Loc Si In Aceiasi Directie pleaca O Masi
1. Demonstreaza In Cite Un Enunt, Sensul Propriu Si Figurat Al Cuvintului Pasare.2. Conjugati Verbul ,, A Veni,, La Timpul Prezent Al Modului Conjuctiv, Diateza
O Cantitate De 60L De Aer Uscat Se Trece Peste O Substanta Care Retine CO₂ .Masa Substantei Creste Cu 0.036 G .Stiind Ca 1L De CO₂ Are 2 G , Calculati Procentul