RO Study
👤
Printesa22
Printesa22
04-01-2016
Matematică
a fost răspuns
{[(6:9-14)+8×3]:4+9}×10-[(3+27)-30]
Răspuns :
Byee
Byee
04-01-2016
Nu prea are logica,totul se leaga mai putin 6 impartit la 9 ala Sigur asa scrie?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
17. MP Numărul Corigenților Dintr-o Clasă Reprezintă 10% Din Numărul Elevilor. 1/3 Din Numărul Corigenţilor Sunt Corigenți La Matematică Restul Fiind La Limba R
Buna Am Nev De Aceasta Problema Va Rog Frumos Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie (dacă Chiar Nu Puteți E Ok Și Aici Doar Sa Îmi Ziceți Ce Înseamnă * Dacă E Ne
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F
Care Este Cea Mai Frumoasă Zona Sau Stațiune De La Moldova?Vreau Și DesenOfer Toate Punctele
Dacă Un Om S-a Născut În Data De : 28.03.1962 Și După A Murit În Data De 14.08.1993, Spune Câți Ani Și Câte Zile A Trai Acest Om.
Buna Am Nev De Aceasta Problema Va Rog Frumos Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie (dacă Chiar Nu Puteți E Ok Și Aici Doar Sa Îmi Ziceți Ce Înseamnă * Dacă E Ne
Rezumatul Cărții.Titlul:Un Singur Cer Deasupra Lor Autor:Ruxandra CesereanuMinim 5 Pagini.Cartea Are 236 De Pagini.Vă Mulțumesc
In Figura Alaturata Se Stie Ca OM Perpendicular OP , OA Perpendicular OB , OA Este Bisectoarea Unghiului < MON Și OB Este Bisectoarea Unghiului < POQ . A
Aflati A×bex Este In Imagine Va Rog Frumos Repede Deoarece Nu Ma Prea Descurc Cu Matematica, Dau Coroana Si Ma Abonez
De Ce S-a Inrolat Apostol Bologa In Armata