Răspuns :
cred cameseriia este o bratara de aur fiindca avind o meserie vom putea fi cineva in veata.sustin aces lucru pentru ca cred ca daca muncesti este o persoana harnica si puternica.cred ca am dreptate deoarece si prietenii mei sustin acest lucru.cind confirm acest lucru ma bazez pe faptul ca am deptate.cineva mar putea reprosa ca este nedrept dar eu cred in cuvintele spuse de mine.in concluzie pot spune ca munca este un lucru cene personizeaza
Eu consider ca meseria este o bratara de aur din doua motive .
In primul rand , atunci cand ai o meseri stii ca esti cineva in lumea asta , un avocat ,un doctor ,un bucatar ....., si indiferent de meseria pe care tu o ai stii ca esti independent ,nu ai nevoie de ajutorul nimanui . In al doilea rand comparatia " meseria este o bratara de aur " doreste sa sugereze faptul ca atunci cand porti o bratara la mana toti te intreaba de ea si tu ii raspunzi incantat , asa este si cu meseria ta .
In concluzie putem considera ca meseria este o bratara de aur si prin cele doua argumente redactate mai sus putem deduce ca fiecare om vare are o meserie poarta la mama cea mai de pret bratara .