RO Study
👤
Ioanarosca05
Ioanarosca05
03-01-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum se calculeaza 6*2/5-3*2/3
Răspuns :
TediB
TediB
03-01-2016
[tex] \frac{6}{1} [/tex] × [tex] \frac{2}{5} [/tex] - [tex] \frac{3}{1} [/tex] × [tex] \frac{2}{3} [/tex] = [tex] \frac{12}{5} - \frac{2}{1} = \frac{12-10}{5} = \frac{2}{5} [/tex] = 0,4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Suma A Două Numere Este 21 305. Al Doilea Numar Este De 4 Ori Mai Mare Decât Primul. Care Sunt Cele Două Numere? Verificare: Rezolvare: } 21 21.305
Vă Rog Foarte Mult Ajutați La Acest Test
Buna Ziua,am Si Eu 4 Teme De Facut La Limba Romana?ma Poate Ajuta Cineva?lasati Un Comentariu Cine Doreste Sa Ma Ajute.Multumesc
16 Triunghiul ABC Este Dreptunghic În A. Rezolvați Triunghiul ABC Dacă AC = 4√3 Cm Şi CosC=1/radical5 REPEDE VA ROG
Cum Intelegeți Proverbul: „Pe Dinafară Frumos, Inăuntru Gaunos"? Povestea Crocodilului Care Plângea După Vladimir Colin Un Crocodil Şedea Odată Pe Malul Unei Ap
4. Figura Alăturată Reprezintă Schița Unei Grădini În Formă De Dreptu- ABCD cu AB = 16 M Şi BC= 12 M. Punctele E, F, G Sunt Situa laturile AB, CD, Respectiv
8. Alcătuiți O Listă De Curiozități Pe Care Le-ați Descoperit Citind Textul Dat. Completaţi Lista Cu Alte Curiozităţi Din Viața Animalelor.Dau Coroana
Un Elev Are Un Număr De Creioane În Două Penare. Dacă La numărul De Creioane Din Primul Penar Ar Mai Adăuga Încă 4, Atunci în Al Doilea Penar Ar Fi De 4 Ori Mai
Ajutatima Va Rog,am Nevoie Astăzi
Realizati O Prezentare Powerpoint Care Sa Arate Etapele Realizarii Unei Baze De Date. Se Va Creea Un Tabel Cu Informati Diverse Pe O Tema La Alegere (sã Corítin