RO Study
👤
Pufica11
Pufica11
02-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Cuvinte cu sensul opus ex lunca
Răspuns :
Аноним
Аноним
02-01-2016
atonime pentru lunca sunt exista pentru acest cuvant ( cred )
si sinonime - vale , zavoi , izlaz
Answer Link
Аноним
Аноним
02-01-2016
Lunca = campie
Lunca = deal
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Desenați Punctele A,B,C,D, Astfel Încât B∈ (AC); C∈(BD) ; AB=2 Cm ; AC=3,6 ; CD=2,5
Un Fragment De ADN Contine 1820 Nucleotide , Nr De Nucleotide Cu Adenina Sunt In Numar De 540 . Stabiliti: a) Nr De Nucleotide Cu Citozina Continute De Fragment
Dintr-o Lada De Struguri Ce Cantareste 12 Intregi 1/4 Kg S-au Vandut Succesiv 7 Intregi 2/3 Kg Si 3 Kg De Struguri. Ce Cantitate De Struguri A Ramas. P.S. Rasp
Calculează Următorul Produs,folosind Formulele De Calcul Prescurtat: 96x106= ? Vă Rog,mă Puteţi Ajuta? Am Încercat De Multe Ori Să Rezolv Exerciţiul,dar Nu Am R
Problema Celor 49 De Gandaci. In Fiecare Patratel Al Unei Table 7x7 Se Gaseste Un Gandac. La Un Anumit Moment Toti Gandacii Zboara Si Apoi Fiecare Se Aseaza Int
Determinati Raportul Numerelor : a) 7si 12 b) 9 Si 125 c) 45 Si 10 d) 120 Si 15 e )18 Si 5 f) 45 Si 129
Scrieti-mi Va Rog Niste Informatii Despre Predicat.urgent!
Se Considera Sirul De Numere Reale (xn)n>=1,Sn=x1+x2+...+xn,n€N\{0}.Stiind Ca 2Sn=3^n-1,sa Se Demonstreze Ca (xn)n>=1 Este Progresie Geometrica.
Srienumerele Naturalede Tri Cifre Care Au:a)cifra Sutelor7 Si Cifra Zecilor Cu2 Mai Mare Decat Cifra Unitatilor.b)cifra Sutelor 8 Si Produsul Celorlalte Doua Ci
Daca A+b+c=4 Si Ab+ac+bc=5 , Atunci A^2+b^2+c^2=? Rezultatul Este 6 .