RO Study
👤
Kpietraru
Kpietraru
23-09-2014
Limba română
a fost răspuns
ce este un cititor-receptor
Răspuns :
Vlasdorina
Vlasdorina
23-09-2014
Cel care intra in esenta cartii pe care o lectureaza, devine un porsonaj al ei, percepe si dezlantuie mesajul operei citite. Un cititor-recepter analizeaza fiecare cuvint transmis din carte...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Scrietimi Comentariul Poeziei Scrisoare Catre Soare De Ana Blandiana
Spune-ți-mi Si Mie Va Rooog O Propoziție Cu Interjectia "de". Va Rog !!!!
Ex. 2 Punctul A) Și C) VĂ ROG FRUMOS
4500kg=45......... 8000kg=8.......... 13t=130....... 5t=5000....... 250hg=25..... 37dag=3700..... 4200cg=42..... 2000g =20....... 56000g=56....... 4800dg=480...
Va Rog Sa Mă Ajutați! Solutii De Măsurarea Timpului Fara Nici Un Instrument!
Am Nevoie De O Compunere La Limba Engleza Pe Baza Acestor Intrebari: a.what Are Some Advantages And Disadvantages Of Travelling? b.where Was The Journey To? c.w
DAU CORONITA !!Va Rog !! E Foarte Urgent.Fie Cubul ABCDA'B'C'D' Cu Lungimea Segmentului AB' Egala Cu 15 Cm . Determinati Perimetrul Triunghiului A'BC'. REZOLVA
Analizati Cuvintele:soare,nor,castel Si Invatator.Ajutati-ma Va Rog!!!!!!!
Mentioneaza Functiile Sintactice Ale Cuvintelor Subliniate Din Versurile: De Ce Nu Le Cresc Pomilor Aripi/Si Pasarilor Radacini? Cuvintele Subliniate : Le, Rad
L Unui Dreptunghi Este Intreitul Unui Patrat Cu Perimetrul De 16.daca P Dreptunghiului Masoara 96,atunci L Dreptunghiului Cat Este.