RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-12-2015
Matematică
a fost răspuns
care o poate face ? multumesc
Răspuns :
Аноним
Аноним
30-12-2015
multiplii nr 7 cuprinsi intre 10,30= 14,21,28
Answer Link
Logi
Logi
30-12-2015
Multiplii lui 7 ={14,21,28}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Acasa Am Un Perus(papagal).Azi A Zburat Prin Camera Si S-a Lovit De Oglinda,televizor Si Geam Iar Acum Pare Cam Moale.Ce Sa-i Fac Ca Sa Fie Mai Vesel?
AJUTATI-MAA!!Va Rog!!Transformati: (a. 8456 Sec. In Grade Minute Si Secunde; (b 3 Grade 45 Minute Si 36 Sec. In Minute Apoi In Secunde.Multumesc Anticipat
Ese Cu Tema Carte Dincolo De Coperta (va Rog Foarte Mult Ajutatima Imi Trebuie Pentru Test La Romana 10 Randuri )
Caresunt Intebarile La Atribut Si Complement
As Dori O Compunere Depre O Zi Cu Parintii ,nu Prea Am Idei Si Imi Trebuie La Ora De Romana
Importanta Studierii Limbii Romane Corect In Scoala.. Eu Am Niste Idei Dar Nu Prea Merg Va Rog Ajutati-ma;)
Dreptele A Si B Sunt Paralele .Aflati Masura Unghiului Nucunoscut α sau Si β daca a)α=25de Grade b)β=120de Grade C)β-α=40 De Grade
Precizeaza Valoarea Morfologica Si Finctia Sintactica a Cuvintelor:..........dupa Doua Ceasuri;inaintea Noastra.Va Rog Mult!!!!!!!!!
Cate Drepte Se Pot Construi Prin Trei Puncte Necolineare
A ) Desenează Un Triunghi Isoscel ABC Cu AB = AC=3,5 Cm Si BC=5 Cm , Apoi Calculează Perimetrul Sau . b ) Daca Mediatoarea Laturii [AC] , Intersectează Latura [