RO Study
👤
Lamuric
Lamuric
29-12-2015
Matematică
a fost răspuns
Cât inseamna in cifre arabe CCXXVII
Răspuns :
Anonymus194
Anonymus194
29-12-2015
CCXXVII =227
sper ca te-am ajutat :)
Answer Link
Elenaconduruta
Elenaconduruta
29-12-2015
227-doua sute douayeci si sapte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Triunghi ABC Se Cunosc A=70 C=30 Calculati Masura Unghiului Format De Bisectoarea Unghiului B Cu Inaltimea Ce Pleaca Din B
Ajutati-ma Va Rog La Un Exercitiu Construeste Doua Enunturi In Care Cuvantul DE Sa Fie Pe Rand Interjectie Respectiv prepozitie
O Urnă Conține 10 Bile Albe, 10 Bile Negre Si 20 Bile Roșii. Câte Bile Trebuie Să Scoatem Din Urnă, fără A Ne Uita La Ele, Pentru A Fi Siguri Că Vom Avea 3 Bile
Multiplii Metrului Sunt: ............ , ......... , ............Transformați 10,2 Km In Decametri Se Obtine ..............Rezultatul Calculului [tex] 10m^{2} [/
Îmi Puteţi Spune Totul Despre Profilul Filologie? Tot! Cu Ce Medie Se Intra? Orele? Ce Facultate Ai Putea Sa Urmezi? Absolut Tot! Nu Cred Că Întrebarea Asta Îş
O Propozitie Cu Cuvantul Elibereza
Care Este Masura Unghiului ABC' , Marcat Pe Desenul De Mai Jos ?
La Un Magazin De Confectii S-au Vandut intr-o Zi 65 De Fuste Si Bluze. Numarul Fustelor Vandute Este Cu 2 Mai Mare Decat Trei Sferturi Din Numarul Bluzelor. Ca
Pentru Un Leagan De Copii S-au Cumparat 200 Kg De Fructe Ptr.iarna(mere,pere, Prune).Cate Kg.de Fructe s-au Cumparat Din Fiecare Fel,daca Mere S-au Cumparat Cu
Un Pachet De Unt Costa cat Kg De Faina ,iar Un Kg De Faina Costa Cat Doua Pachete De Biscuiti.o Gospodina A Cuparat Un Pachet De Unt,4kg De Faina Si 4pachete D