RO Study
👤
Ana366
Ana366
28-12-2015
Biologie
a fost răspuns
ce se gaseste in patura de grasimi ?
Răspuns :
Euuu14
Euuu14
28-12-2015
Acum câțiva ani a avut loc un experiment biologic și răspunsuri ar fi calorii acumulate din hrana de zi cu zi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Doua Compuneri In Engleza Una Cu Titlul " Clothes" Si Cea Lalta "the Town We Live In" cat Mai Repede Va Rog DAU COROANA
Cum Pot Rotunji Pina La Unitati Zecimi Sutimi Si Miimi 3,(54) , 6, 2856 , 0,3 (56), -3,14285
Catul Numerelor Din Interiorul Dreptunghiului Sant 2.9.si La Patrat 16.si 4
Suma A Trei Numere Etse 494 Al Doilea Numar Estecu 26mai Mare Decat Primul Afla Numerele Doua Moduri
Vă Rog Să Mă Ajutați Cu Acest Exercițiu! a)Cîte Zerouri Se Conțin În Scrierea Cu Cifre Arabe A Numărului: zece; O Sută ; O Mie ; Un Milion ; Un Miliard?
Comentati Afirmatia Autorului Care Spunea Ca Umbra Manastirilor Este Prielnica Gindului Ridicat La Cer
De Ce Textul De Mircea Dinescu ''Scurt Reportaj '' Renunta La Semnele De Punctuatie??
Completează Aritmogriful : 1.Respiră Prin Branhii (5 Litere) 2.Au Corpul Alcătuit Din Cap , Torace Si Abdomen .(7 Litere) 3.Grupa De Animale Din Care Face Part
Vreau Si Eu Mesajul Transmis De Poezia "Miezul Iernii" Care Este Scrisă De -Vasile Alecsandri-. Dau Coroana Cine Spune Cel Mai Bine.
Inscrie Toate Asocierile Pe Care Vi Le Inspira Cuvintul Scoala