Răspuns :
-Vreau sa stau si eu la geam... Hai sa schimbam locurile !
-Dar, ce ti-a venit ...? Nici nu ma gandesc ! Stam tot asa cum am stat.
- Tu trebuie sa intelegi ca e normal sa mai stau si eu la geam, asa, din cand in cand...
- De ce sa stai? Pentru ca vrei sa te uiti pe geam si sa nu mai fi atent la lectie !
- Asta s-o crezi tu, increzutule ! Eu sunt mereu atent in timpul lectiilor. Tu ramai mereu in urma, sau nu esti atent. De -asta vreau sa ma mut eu la geam !
... Abia acum cei doi colegi au observat ca venise doamna diriginta... si au tacut un pic rusinati.
Doamna diriginta i-a privit in liniste, apoi le-a spus, aproape in soapta:
- Nu e prea frumos sa va certati. Hai sa schimbam locurile chiar acum.
Cei doi au schimbat locurile. Unul era bucuros, celalalt, bosumflat...
- Veti ramane asa pana cand unul dintre voi va lua o nota de 10, indiferent care... Atunci veti schimba iar locurile. Si tot asa, la urmatoarea nota de 10.
Cei doi s-au privit nedumeriti, apoi au zambit, semn ca au inteles ce au de facut.
-Dar, ce ti-a venit ...? Nici nu ma gandesc ! Stam tot asa cum am stat.
- Tu trebuie sa intelegi ca e normal sa mai stau si eu la geam, asa, din cand in cand...
- De ce sa stai? Pentru ca vrei sa te uiti pe geam si sa nu mai fi atent la lectie !
- Asta s-o crezi tu, increzutule ! Eu sunt mereu atent in timpul lectiilor. Tu ramai mereu in urma, sau nu esti atent. De -asta vreau sa ma mut eu la geam !
... Abia acum cei doi colegi au observat ca venise doamna diriginta... si au tacut un pic rusinati.
Doamna diriginta i-a privit in liniste, apoi le-a spus, aproape in soapta:
- Nu e prea frumos sa va certati. Hai sa schimbam locurile chiar acum.
Cei doi au schimbat locurile. Unul era bucuros, celalalt, bosumflat...
- Veti ramane asa pana cand unul dintre voi va lua o nota de 10, indiferent care... Atunci veti schimba iar locurile. Si tot asa, la urmatoarea nota de 10.
Cei doi s-au privit nedumeriti, apoi au zambit, semn ca au inteles ce au de facut.
- Vreau eu sa stau la perete...Schimbi locul cu mine?
-Nu!Ce ai patit?Imi place mai mult la perete!
-IMI PLACE ACOLO. DA-MI ACEL LOC!
-Esti un increzut. Nu am vrut deoarece acesta este locul meu. Plus ca diriginta ne-ar certa daca ne-am scimba locurile. La asta te-ai gandit?
-Asculta aici!Daca nu ai de gand sa imi dai acel loc te voi da jos cu forta!
-Ajutor!Ce ai patit?Nu esti deloc bine crescut!
-Ce se intampla aici?!intreaba diriginta nervoasa
-Nu am veut sa-i cedez locul si m-a atacat.
-BA NU! E VINA LUI ANDREI NU A MEA.
-Se vede cine este cel care a fost obraznic. Ion...mereu faci prostii. ce ti-a trebuit locul lui?
-Aveti dreptate!Imi pare rau, Andrei.
-Te iert, dar te rog sa nu mai repeti acest lucru. A fost suparatoe!
-Nu!Ce ai patit?Imi place mai mult la perete!
-IMI PLACE ACOLO. DA-MI ACEL LOC!
-Esti un increzut. Nu am vrut deoarece acesta este locul meu. Plus ca diriginta ne-ar certa daca ne-am scimba locurile. La asta te-ai gandit?
-Asculta aici!Daca nu ai de gand sa imi dai acel loc te voi da jos cu forta!
-Ajutor!Ce ai patit?Nu esti deloc bine crescut!
-Ce se intampla aici?!intreaba diriginta nervoasa
-Nu am veut sa-i cedez locul si m-a atacat.
-BA NU! E VINA LUI ANDREI NU A MEA.
-Se vede cine este cel care a fost obraznic. Ion...mereu faci prostii. ce ti-a trebuit locul lui?
-Aveti dreptate!Imi pare rau, Andrei.
-Te iert, dar te rog sa nu mai repeti acest lucru. A fost suparatoe!