RO Study
👤
Zete
Zete
24-12-2015
Matematică
a fost răspuns
Dacă A si B aparțin N si 24a=18b.Atunci
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-12-2015
24a/18b=4a/3b(simplificam prin 6)
rezulta a/b ireductibila
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Elaboreaza O Descriere Cu Tema ,,CIVILIZATIA GETO-DACA'' Dupa Planul Ce Urmeaza:1.Asezarile 2.Maodul De Viata Si Ocupatiile
A) 20% Din 50 Este........... b) Solutia Ecuatiei 2x - 3 = - 7 Este.... c) Daca atunci Xy = ........2.a) Complementul unghiul Cu Masura De 60º Este Unghiu
Raportul Dintre Catetele Unui Triunghi Dreptunghic Este 4/3, Iar Ipotenuza Este De 80 De Cm. Aflați Catetele Și Înălțimea. Îmi Puteți Explica Puțin Cum Ar Trebu
Cititi Strofa A 4a A Poeziei Lacul De Mihai Eminscu Si Indentificati Imaginile Auditive.Observati Sum Sunt Sustinute Aceste Imagini Prin Muzicalitatea Versurilo
Creati O Schema Simpla Prin Care Poate Fi Reprezentata Circulatia Sangelui La Mamifere...
Calculati Masa De hidroxid De Sodiu , Necesara Obtineri A 420 G Azotat De Sodiu , In Reactia Cu Acidul Azotic .Cati Moli De Apa Rezulta Din Reactie ?
Scrie Toate Numerele Impare Cuprinse Intre 13 864 Si 13 872. Calculeaza Suma Lor.
Gasiti Sinonime Pt Cuvintele Subliniate: dar odata Am Dat Peste Cartea De Citire A Fratelui Meu, Si Dupa prima Pagina, N-am Mai Putut S-o Las Din Mana. Eram fer
Scrie Trei Enunturi Cu Sensuri Diferite Ale Cuvantului bun.
Care Sunt Vecini Austriei?