RO Study
👤
Diana38
Diana38
22-12-2015
Matematică
a fost răspuns
va rog repede .ma puteti ajuta ?
Răspuns :
Tcostel
Tcostel
25-12-2015
[tex]\displaystyle \\ x = \texttt{Punctajul de trecere la nivelul urmator.} \\ \texttt{Aplicam regula de 3 simpla: } \\ \\ 77400 ............ 86\% \\ x ............100\% \\ \\ x = \frac{77400 \times 100 \%}{86\%} = \boxed{90000~de~puncte} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamna: Ii Sade Bine,pe Vremea Mea,a Se Face Bine,a Face Ochi,a Baga La Cap,a Lua La Sanatoasa
Plsz Ex 4 Si 5 La Engleza
La Ce Timp Este Cântăm, Au Schimbat, Veni, Merseseră, Am Să Dansez, Priveai, Ascult, Voi Visa, Am Chemat, Apărurăți??
Complete The Sentences With The Correct Verb Form.o. The Bus (isn't) Here. I Wish The Bus (was) Here.1. We (aren't) A Good Team. I ___ Wish Wea Better Team.2.
Am Nevoie De Un Exemplu De Algoritm De Căutare Binară. Va Rog, Ajutați-mă
Rezolvati Va Rooog
Consoane În Locul Vocale Lor. Noi, Cui, Pare, Cere Trebuie Înlocuită Ultima Vocala Cu Consoana Și Trebuie Doua Cuvinte Pentru Fiecare
• O Fetiţă Şi Celeicinci Gâște Ale Sale Seîndreaptă Spre Baltă.a) Câte Picioaremerg La Baltă?b) Dar Aripi?
Redactează Un Text De Cel Puțin 200 De Cuvinte,care Să Reprezinte O Cronică Succintă A Filmului Tău Preferat Sau A Ultimului Film Pe Care L-ai Văzut. Vă Rog Rep
Sa Se Scrie Un Algoritm Pseudocod Care Calculeaza Valoarea Functiei F Pentru O Valoare X Citita De La Tastatura In Cazul De Mai Jos. Dau Coroana!! Este Urgent!