RO Study
👤
Emiemilia78
Emiemilia78
21-12-2015
Matematică
a fost răspuns
3 ore au in total un numar de..minute?
Răspuns :
Vladguler12
Vladguler12
21-12-2015
3 ore au în total un număr de 180 de minute. Deoarece o oră este egală cu 60 de minute, iar ca să ne dăm seama câte minute au 3 ore, înmulțim 60 cu 3.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiind Ca (x-3)*a+(x-3)*2b-5c*(x-3)=4850si Ca A+2b-5c=194 ,aflati ..xVA Rog Ajutati-ma ..!!
1.Sa Se Scrie Multimea Resturilor Posibile Ale impartirii Unui Numar Natural La 8.2. Cate Submultimi Are Multimea A= (1,3,5)? Care Sunt?
Intr-un Bazin In Forma De Paralelipiped Dreptunghic, Cu Dimensiunile L=24m , L=30m Si H=4m, Se Toarna Apa In Cantitate De 18000 Hl. pana La Ce Inaltime Se Ridi
Pentru Amenajarea Unei Cai Ferate Sunt Necesari Pentru 1 Km De Cale Ferata Simpla 280 M³ Pietris, Iar Pentru 1 Km De Cale Ferata Dubla De 1,5 Ori Mai Mult. Stii
Spuneti-mi Va Rog 10 Titluri De Text, Peste 150 De Pagini. Spuneti-i Si Autorul. Multumesc.
Iata Alaturata Lista De Cumparaturi Facute De Catre O Gospodina.Observa Lista, Apoi Raspunde La Intrebare. cartofi-2
VA ROG FRUMOS SA MA AJUTATI !!!!! IMI TREBUIE REZUMATUL OPEREI ''ROBINSON CRUSOE'' RASPUNDETI REPEDE VA ROG PT CA IMI TREBUIE PE MAINE LA 8 DIMINEATA :D !!!! (V
7 -[tex] \frac{1}{2} [/tex] : [tex] \frac{1}{24} [/tex] ....cine Ma Poate Ajuta?
In Ce Tari Are Escala Avionul Daca Pleaca Din Romania Spre Japonia ?
Daca 1 Euro Este Echivalentul Vaorii De 3,6 Lei, Atunci 2,5 Euro Sunt Echivalentul Valorii De