RO Study
👤
Serbi26
Serbi26
19-12-2015
Informatică
a fost răspuns
Cat inseamna 3000
De secunde?
Răspuns :
Dobresorin16
Dobresorin16
19-12-2015
50 de minute. Daca la minute te refereai.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactati In Minimum 100 De Cuvinte Un Text Descriptiv Literal In Care Sa Prezentati Un Obiect Drag Sau O Fiinta Draga VA ROGG AM NEVOIE FF URGENTT!
Deschideri Redactează Un Text De Cel Mult Cinci Rânduri, Care Să Reprezinte Începutul Unei Narațiuni Desfășurate În Tre- Cut Şi În Care Să Prezinți Cadrul Acțiu
Analizati Substantivele ,verbele Si Adjectivele Din Proprozitiile Urmatoare :1.Pietrele De Pe Marginea Drumului Ricoseau Din Rotile Masini In Toate Directile .
Ce Număr Trebuie Adunat Cu Produsul Numerelor 2 Și 10 Pentru A Obține Pentru A Obține Dublul Numărului 100
Selectează Formulele Reverențioase Utilizate În Fragmentul De Mai Jos. Explică Utilizarea Lor În Context Și Ortografierea Specifică.Cum Ajunse La Împărat, Îi Zi
Enuntu Asociază! Uneste Printr-o Linie Casetele Corespunzătoare, Apoi Formează E Un Copil A Avut Ideea Să Aşeze Zâna-lamnă A Zărit Arătarea haioasă Omul De Zăpa
Imi Poate De Cineva Impresi De Lectura Pentru Pastelul "oaspeti Primaveri"de V. Alexandri Pls și Dacă Se Poate Asocierea Cu Un Alt Text
Am Nevoie De Un Referat Despre O Țară Din Africa, Aproximativ 20 Rânduri. Eu Am Ales Țară Caraibe
Ana Are 6 Nuci. Ea Îi Dă Lui Nicu 2 Nuci. Câte Nuci Îi Rămân Anei?схема
Rezumat Baiatul Cu Pijamale In Dungi Cerinte:Il Am De Predat Maine 1.Rezumatul Sa Fie In Capitole Va Rog 2.Sa Fie Cat Mai Corect