RO Study
👤
Dirgus
Dirgus
18-12-2015
Geografie
a fost răspuns
Cate tari exista in toata lumea???
Răspuns :
Lilis
Lilis
18-12-2015
sunt 195 de tari.............
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutorrrrrrrrrrrr! Eu Nu Am Cartea"amintiri Din Copilarie" Si Am Nevoie De Dialogul Dintre Nica Si Mama Sa , La Intoarcerea Lui Acasa......multumesc!!!!!!!!!!!!
Cum Se Rezolva Aceasta Problema :Determinati Toate Numerele De Forma 51ab Care Se Împart Cu Rest 0 La 21
Ce Carti Se Potrivesc Unui Copil De Clasa A Patra
Puteti Sami Spuneti Si Mie Masura Ritmul Si Rima La Urmatorea Strofa?Doina, Doiniţă!De-aş Avea O Puiculiţă,Cu Flori Galbene-n Cosiţă,Cu Flori Roşii Pe Guriţă!
Imi Poate Explica Cineva Cum Se Rezolva Probelma Urmatoare Va Rog Mult! calculati Media Aritmetica Ponderata A Numerelor : 1 Supra 3; 1 Supra 6; 3 Supra 8 Cu
Liniile Mijlocii Ale Unu Triunghi Sunt Egale Cu 3 Si 7.Calculati Perimetrul Triunghiului
Scrie Cu Cifre Romane Urmatoarele Numere:-111-7.000-900.000-7.500.000-311.000.000Scrie Expresii\locutiuni In Componenta Carora Sa Apara Verbele ''a Face'' Si ''
Te-ai Gandit Vreodata Sa Calatoresti Cu Balonul Zburator ? Oare Ce Priveliste Ai Avea De Acolo ? Ce Sentimente Ai Incerca ? Fa O Descriere , De 8-10 Randuri, A
Biblioteca Unei Scoli A Cumparat 128 De Carti,ceea Ce Reprezinta 16% Din Numarul Cartilor Existente In Biblioteca.aflati Cate Carti Detine Biblioteca.
Va Rogg Sa Ma Ajutati, Trebuie Sa Unesc. :D