RO Study
👤
Bibi1235
Bibi1235
18-12-2015
Limba română
a fost răspuns
elemente lirice din freamat de codru.
Răspuns :
Cicalandreiut
Cicalandreiut
18-12-2015
poti sa spui despre marcile eului liric-forme verbale si pronominale de persoana intai si a doua
figuri de stil,
versificatie
Answer Link
Ancutapormbel
Ancutapormbel
18-12-2015
Sunt figuri de stil sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dintre Numerele A=3 Radical Din 2 Și 2 Radical Din 3 Mai Mic Este Numarul: A) A; B) B; C) Sunt Egale Și D) A+b (cu Demonstrație)
Scrie O Compunerea Intitulata Balul Primaveri Foloseşte In Compunere Ta Formele Pronumelui Pesonal De Politeţe Maria Ta Domnia Ta Înălţimea Ta Domnia Sa
Va Rog Frumos Din Suflet Ajutor E Urgent
Calculați Masa Moleculara La: ACL
Buna Ziua! Imi Explicati Va Rog Frumos Care Este Diferenta Dintre Genul Epic Si Genul Literar? Si Inca O Intrebare, Opera Epica Si Genul Epic Este Acelasi Lucru
Inlocuieste Ultimul Cuvant Din "var" De Doua Ori Si Inlocuieste Prima Litera Din "zar" De Doua Ori
Patru Copii Au In Total 31 Ani Cati Ani Vor Avea Impreuna Peste 5 Ani ...metoda Grafica
3,4,5 Va Rog E Urgent Dau 20 P Si Coroana
Scrie Câte Un Substantiv Și Câte Un Adjectiv Formate De La Următoarele Verbe La A Lămuri A Izvorî A Călca Stăpâni A Vedea
Dau Coronița Va Rog Imi Trebuie Foarte Urgent :Studiază Sursa B1.Identifică Evenimentul Expus În Sursă:2.Enumeră Mărfurile Cu Care Târguiau Europenii:3.Enumeră