RO Study
👤
BiancaFeli
BiancaFeli
17-12-2015
Matematică
a fost răspuns
x=5×y y+x=345278. cine e x si cine y
Răspuns :
Micutaaaaaaaaaaaaa
Micutaaaaaaaaaaaaa
17-12-2015
y+5y=345278
6y=345278
y=345278:6
y=57546 (3)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Apropie Crăciunul. Gigel A Văzut La Magazin Trei Jucării Care Îi Plac: Cel Mai Mult Îi Place O Dronă, Care Costă D Lei, Apoi Îi Place Un Robot Care Costă R L
20 Intregeste Expresiile Pentru A Obține Comparații Potrivite:ca Un Suspin:ca Vântul Veşnic Călător.ca Sufletul Unui Copil;ca O Primăvară Insorită:ca Necruţător
3. Aflați Numerele De Forma Ab Dacă Ab Și Ba Sunt Direct Proporţionale Cu 4 Și 7. Dau Coroana !!!
Cum Compun O Problemă De Matematică?
20 Intregeste Expresiile Pentru A Obține Comparații Potrivite:ca Un Suspin:ca Vântul Veşnic Călător.ca Sufletul Unui Copil;ca O Primăvară Insorită:ca Necruţător
) Numiţi Două Vase De Sânge Şi Cele Două Compartimente Ale Inimii Cu Care Comunică Aceste Vase De Sânge Repede Va Rog!
Angela Are 35 De Trandafiri Și Dorește Să Facă Buchet Având Același Număr De Flori În Fiecare Fel Câți Trandafiri Poate Pune În Fiecare Buchet Justifică Răspuns
La Un Restaurant Sunt 17 Mese, De 3 Si 4 Locuri. Aflați Câte Persoane Sunt Intr-un Grup, Daca Așezându-se Doar La Mesele De 3 Locuri, Rămân 6 Persoane Fără Loc,
Buna, Stiu Ca Se Foloseste Inductia, Dar Nu Mi Dau Calculele, Ma Puteti Ajuta Va Rog?
Ordonează Silabele Pentru A Forma Cuvintele Am Problema Cu Și Gro Me