RO Study
👤
Anonim
Anonim
17-12-2015
Matematică
a fost răspuns
alcatuiti o problema dupa exercitiul 684:3+791:7
Răspuns :
Izabella20013
Izabella20013
17-12-2015
la inceput am primit 684 de bile dar am pierdut o treime . In ziua urmatoare am primit 791 de bile iar din acestea am pierdut o septime cate bile am in total dupa pierderi?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
11. Desenați Două Cercuri C¹(O1, R1) Şi C²(O2, R2) Tangente Exterior În A Și O Dreaptă D Tangentă Cercurilor, Și In Punctele (distincte) B, Respectiv C. Folosin
Selectează Împreună Cu Partenerul De Lectură Secvențe De Text Ce Ar Demonstra Că Între Cei Doi Prieteni Există Generozitate Răbdare Și Compasiune.
7. O Femelă De Șoarece Poate Avea, În Condiții Favorabile, 5-15 Gestații Pe An, Născând De Fiecare Dată 8-12 Șoricei (presupunem Teoretic Că Se Nasc Numai Mascu
Scrie Un Text De Minimum 150 De Cuvinte In Care Sa Prezinti Mesajul/o Semnificatie A Textului Copii De-odinioara De Ion Pilat.
Vă Rog Mult Nu Ştiu Cum Se Face Şi Am Evaluare
1. Choisissez L'option Qui Convient (a, B, C) Pour Compléter Le Texte Suivant. .
FOLOSIND Formulele De Solicitare Invatate Scrietrei Replici Adresate De Ghetute ,,stapanului,, Lor In Urmareactiei Sale Imagineazati Ce Iar Putea
PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cât Este 4550-1775=
5. Citeşte. Spune La Ce Oră Familia Ta Ia Cina. Concretizează Cine Şi Ce Mănâncă.